Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Hugo Boss kostuums

Hugo Boss is een Duits vooraanstaand modemerk. Natuurlijk heeft Deleye er een uitgebreide collectie van! Het merk staat voor kwaliteit en top afwerking. Wie Boss draagt is zelfzeker en streeft naar succes.

Het model is doorslaggevend bij het kiezen van een kostuum dat er perfect uitziet en ook zo voelt. Van een klassiek, normaal model tot modern extra slim: we presenteren de verschillende BOSS-modellen, zodat u het perfecte maatwerk kunt vinden voor uw lichaam en stijl.

Regular fit 

Een straight-cut colbert met bredere schouders en een iets toelopende taille. De pantalon heeft een hogere taille en meer ruimte aan het bovenbeen. Dit is het perfecte kostuum om probleemloos langdurig te dragen.

Shop de pasvorm hier.


Slim fit

Het slim-fit kostuum sluit nauwer aan op het lichaam. Het colbert heeft iets smallere schouders, slanke mouwen en revers en een toelopende taille. De broek is smal, met een iets lagere taille. Het silhouet maakt bij elke gelegenheid een moderne look mogelijk.


Extra slim fit

Ons extra slim-fit maatwerk is van top tot teen ultra nauwsluitend. Het colbert is korter, met zachtere schouders en nauwsluitende mouwen en taille, terwijl de pantalon smal is, met een lagere taille. Dit model is ideaal voor de slankere lichaamsbouw.

Mix and match- kostuums 

Elke man is anders en elke man verdient een kostuum dat als gegoten zit. Hebt u een colbert in maat 48, maar een pantalon in maat 50 nodig? BOSS biedt colberts en pantalons apart aan, zodat u verschillende maten en modellen op uw lichaamsbouw kunt afstemmen.