Maak kennis met de damesafdeling in Brugge.

Een broekpak opspelden voor een retouche, de geschikte lengte van jurk aan de man brengen of matching shoes vinden voor die ene gelegenheid ...
Deze vaardigheden vind je terug in onze damesafdelingen. Vandaag geven we jullie graag een blik achter de schermen in Brugge.
Maak kennis met Cathérine, Angela, Liesbeth, Dorine V., Kathleen, Veerle N., Marianne, Dorine B., Pam, Ingeborg, Veerle C., Ludwine en Mieke. 

Wanneer ben je begonnen bij Deleye?

Pam - Ik ben al bij Deleye sinds april 2016 en mijn start hier bewijst dat leeftijd geen rol speelt bij het solliciteren. Ik werd aangemoedigd om bij Deleye te solliciteren door mensen die er zelf werkten op dat moment.

Dorine V. - Op 20 december 2012 ben ik begonnen bij Deleye, nadat ik 27 jaar lang samen met mijn man een bedrijf runde. Ik miste de passie voor de modewereld te veel.

Cathérine - Op 1 oktober 1999 ben ik hier gestart. Ondertussen kan ik met trots zeggen dat ik al 24 jaar deel uitmaak van Deleye Brugge

Veerle C. - 21 mei 2012 was mijn eerste werkdag bij Deleye Brugge. Ik was lange tijd klant en was onder de indruk van de positieve sfeer en de mooie merken die ze aanboden. 

Hoe ziet een dag op jullie afdeling er uit?

Veerle C. -  In mijn vorige job als verpleegster genoot ik van het verzorgen van mensen en in zekere zin doe ik dat nog steeds. Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik de klanten goed heb kunnen helpen en ze tevreden de deur uit zie gaan.

Cathérine - Ik ben verantwoordelijk voor de damesafdeling Brugge. Daarbij zorg ik ervoor dat de werkplanning altijd klopt en dat de werking binnen de verschillende damesafdelingen goed verloopt.

Dorine B. - De dag begint met het begroeten van mijn lieve collega's en de dagplanning te overlopen bij onze verantwoordelijke Catherine. Daarna focus ik me op het uithalen van kledij voor onze webshop, het helpen van de klanten en ervoor zorgen dat de klant tevreden is. Tussendoor werken we ook allemaal samen om de uitstraling van de winkel continu te verbeteren.

Wat maakt werken bij Deleye zo bijzonder?

Kathleen - Bij Deleye bieden we een uitgebreid assortiment aan stijlen en smaken in kleding, waarbij we de mogelijkheid creëren om met de perfecte outfit naar buiten te stappen, inclusief schoenen en accessoires. Dit geldt zowel voor vrouwen, mannen, tieners als kinderen. Of het nu gaat om dagelijkse kleding of voor een speciale gelegenheid. Dat maakt de job net zo uitdagend en gevarieerd. 

Liesbeth - Vooral die geweldige sfeer onder de collega's, waarin alles bespreekbaar is. De wederzijdse flexibiliteit, het werken met mode en het sociale aspect maken mijn werkervaring bijzonder. Ik haal hier voldoening uit mijn werk.

Veerle N. - Ik geniet van de toffe collecties en de fijne samenwerking met mijn collega's. De collega's staan altijd met raad en daad voor elkaar klaar.

Angela - Het is geweldig om met zo'n verscheidenheid aan klanten te werken, omdat ik dan mijn creativiteit de volle loop kan laten gaan met verschillende stijlen. Ik verdiep mij graag in de collecties, zo kan ik de klant optimaal helpen bij haar outfit. Ik ben er dol op!

Bij Deleye vinden we meer dan 300 merken. Heb je enkele favorieten?

Mieke - Cambio is één van mijn vaste merken. Ieder seizoen probeer ik ook wel eens de nieuwe merken binnen de collectie. 

Angela - Mijn favoriet is zonder twijfelen Pinko

Cathérine - Als ik in mijn kast kijk, zie ik dat ik er ieder jaar een stuk van Julia June & Essentiel uithaal maar ik koop evengoed merken zoals Lalotti, Her en Marella. Ik kies gewoon wat ik graag zie en goed in voel op dat moment. 

Ingeborg - Ik heb verschillende favorieten als je me vraagt naar enkele kledingmerken. Ik ben dol op de broeken van Cambio en Liu Jo, de kleedjes van Essentiel en de bovenstukken van Nümph

Ludwine - Ik heb veel favorieten als het over kledij gaat. Ik hou van diverse kledingstijlen en laat dat nu net de sterkte van een winkel zoals Deleye zijn. Geen gebrek aan keuze. 

Met welke outfit kom jij graag werken?

Marianne - Ik kom het liefst werken in een bootcut jeans, met een blazer en daaronder een stijlvol T-shirt. Ik wissel ook soms af met een kleedje.

Ingeborg - Mijn werkoutfits zijn altijd gemakkelijk en comfortabel. Eén van mijn favoriete outfits is bijvoorbeeld een sportieve broek van Lalotti gecombineerd met een mooie bloes van Fabienne Chapot.

Veerle C. - Het liefst draag ik een blazer. Eén van mijn favorieten voor deze winter is bijvoorbeeld het blauw/paars broekpak van Marella. Ook voel ik me ook comfortabel in een lange rok met een (korte) pull erop.

Dorine V. - Ik kleed me graag sportief, maar ik hou er ook van om af en toe een nette blazer of vest te dragen. Daarnaast werk ik mijn outfits graag af met enkele juwelen. 

Pam -  Ik kom graag naar het werk in mijn favoriete outfit, wat meestal neerkomt op een combinatie van een comfortabele jeans met een stijlvolle blazer, of een bloes met een gilet.

Als je één hoogtepunt of anekdote mag kiezen uit jouw carrière bij Deleye, wat zou je dan kiezen?

Cathérine -  Al enkele jaren mag ik mee op aankoop met aankoopster Rika. Dat vind ik echt leuk om te doen. Op die manier krijg ik voor het seizoen vooruit al een glimp van de trends voor het komende jaar. Het is een uitdagende taak om ervoor te zorgen dat de winkel vol gevuld wordt met verschillende merken en dat voor een breed publiek. Ik ben ooit eens mee geweest naar de opening van de nieuwe showroom van Marie Méro. Echt de moeite! Het was een feest, inclusief een blik achter de schermen. 

Veerle N. - De jaarlijkse lentereceptie of nieuwjaarsreceptie is voor mij altijd iets om naar uit te kijken. Op zo'n avond leer je de collega’s kennen op een andere manier. 

Dorine V. - Toen Deleye 30 jaar bestond, hebben we het met het hele team gevierd. Dat was een gezellige avond om niet snel te vergeten. 

Ingeborg - Mijn 5-jarig jubelium. Toen werd ik tijdens een receptie in de bloemetjes gezet en beloond voor mijn inzet. Daar heb ik een fijn gevoel aan overgehouden.