Verbenas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verbenas 

Verbenas is een Spaans schoenlabel voor zowel dames als heren. De naam Verbenas is afgeleid van het Latijnse woord “verbena”. Verbena is een typisch Spaans feest in de zon met vrienden, muziek en heel veel fun. Dit is dan ook direct de inspiratiebron van de ontwerpers van Verbenas schoenen. Deze hebben als doel schoenen op de markt te brengen waarmee je dag en nacht op kunt dansen en lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. Met schoenen van Verbenas fleur je elke ruimte op. Door het vrij simpele design passen de modellen bij vele outfits. Verbenas schoenen staan bekend om de fijne pasvorm en de prima kwaliteit. Deleye heeft onder meer Verbenas pantoffels voor dames en heren. Ze zijn heerlijk om te dragen en ze zijn een ware musthave. De pantoffels zijn vervaardigd uit textiel met een kunststof loopzool. Door het warme textiel worden je voeten heerlijk warm en blijven ze ook warm. Ontdek Verbenas bij Deleye en op Deleye.be en laat je verrassen.

Verbenas, schoenen met een Spaans tintje.

Bekijk ook even ons dames- en heren kledingassortiment.

Welkom op Deleye.be. Bij Deleye en op Deleye.be vind je een heel ruim assortiment schoenen voor dames en heren. Vele stijlen, modellen, kleuren en in diverse prijsklassen. Ons aanbod schoenen wordt zorgvuldig geselecteerd. We houden vooral rekening met de kwaliteit en het draagcomfort. We bieden schoenen aan van gekende, opkomende en populaire merken. Online aankopen bij Deleye kan snel, gemakkelijk en heel veilig. Je hebt keuze uit diverse betaalmogelijkheden die 100% veilig verlopen. We behandelen je aankoop steeds zo snel als mogelijk. Is je aankoop niet zoals je het verwacht hebt? Is het de verkeerde maat? Dan kan je het steeds gratis terugsturen binnen de 30 dagen na aankoop, ook uit Nederland. Onze klantendienst is trouwens ook heel gemakkelijk via verschillende kanalen te bereiken. Professionele medewerkers staan steeds klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Onze webshop heeft een uitstekende reputatie dus aarzel niet om jouw favoriete schoenen bij ons aan te kopen. Pas je liever onmiddellijk? Wij hebben 3 vestigingen te Roeselare, Brugge en Kuurne waar je met of zonder hulp van medewerkers op zoek kunt gaan naar een volledige outfit. Naast een  heel uitgebreide collectie schoenen hebben we ook kleding en accessoires voor gans het gezin. Deleye wenst je veel Verbenas shopping fun!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.