Tommy Hilfiger

286 artikelen

per pagina

286 artikelen

per pagina

Tommy Hilfiger collectie

Het Amerikaanse topmerk Tommy Hilfiger werd in 1985 opgericht door de modeontwerper Tommy Hilfiger himself. Tommy Hilfiger staat bekend om zijn Amerikaanse kleuren en combinaties van luxe en sportief. De ontwerper liet zich destijds inspireren door kleding die op universiteiten werd gedragen, maar ook door de looks van stoere sportmannen en zeilers. En dat is zoveel jaren later nog steeds kenmerkend voor Tommy Hilfiger. In tegenstelling tot andere grote designers ontwerpt Tommy geen chique kledinglijnen, maar kiest het al jaren om een jong publiek te bereiken met toffe, draagbare items. Tommy Hilfiger heeft verschillende lijnen, onder meer Tommy Hilfiger Jeans dat zich voornamelijk richt op de jongere generatie. Tommy Hilfiger biedt stijl, kwaliteit en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding aan. Het enorm succes is vooral gebaseerd op zijn traditionele, eenvoudige Amerikaanse stijl met een sportieve twist. Deleye volgt de Tommy Hilfiger dames-, heren- en jongenslijn. Buiten kleding van Tommy Hilfiger hebben we ook accessoires voor heren en jongens. Tommy Hilfiger is ook een ideaal communiemerk. Het straalt klasse uit en kan nog perfect na het feest gedragen worden.

Tommy Hilfiger, topmerk dat perfect is afgestemd op de laatste modetrends! Tommy Hilfiger is een geknipt communiemerk voor jongens!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye bestaat al vele decennialang en staat voor stijlvolle en hedendaagse mode voor dames, heren, meisjes en jongens. Zowel kleding, accessoires als schoenen hebben we van meer dan 300 gekende en opkomende merken. We steunen onze Belgische designers. Veel merken zijn op en top Belgisch. Maar ook exclusieve internationale merken hebben we in stock. Deleye heeft een grote passie voor mode en dit delen we graag met jou. In onze prachtige shops te Roeselare, Kuurne en Brugge en op onze webshop www.deleye.be vind je de mooiste en actuele collecties. Bij Deleye kun je steeds rekenen op professioneel en persoonlijk mode-advies. Steeds vrijblijvend. Met ons heel ruim aanbod mode vind je steeds een outfit in jouw favoriete stijl. Kom langs in de winkel of shop op deleye.be en beleef samen met ons de mode. Online bestellen bij Deleye kan snel, gemakkelijk en heel veilig. Je betaalt geen verzendkosten vanaf 90 euro online aankopen. Betalen doe je heel veilig en met de meest gebruikelijke betaalmogelijkheden. Retourneren kan helemaal gratis, binnen de 30 dagen na aankoop en ook uit Nederland. Elke medewerker bij Deleye weet heel precies hoe wij jou het beste kunnen kleden, welke kleuren bij je passen, welke pasvormen jouw lichaamsvormen goed doen en welke mode-items jou op je mooist laten uitkomen. Is die broek net te lang? Geen probleem. Wij weten precies hoe we deze moeten afspelden zodat jouw nieuwe broek jou perfect past. Deleye heeft een eigen retouchedienst. Alles wordt met heel veel zorg afgewerkt. We kijken ernaar uit jou te mogen ontvangen in onze fysieke shops of op onze webshop.