Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

The short Amsterdam

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

The Short boxershorts voor heren

In de wondere wereld van de boxershorts is The Short een topper. In 2015 werd The Short opgericht door Claudia de Groot en Sander van Gelder. Ze hadden één overduidelijk doel : de meest kwalitatieve, comfortabele heren boxershort voor mannen te creëren. De zelfbewuste man die houdt van topkwaliteit en gaat voor stijl is er fan van. Bij The Short draait het puur rond comfort, hoogwaardige kwaliteit en de perfecte pasvorm. Er wordt bij The Short dan ook alleen maar gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Een The Short boxer is heel duurzaam, dit betekent dat hij bijzonder lang meegaat. Na heel veel wasbeurten is hij nog steeds hetzelfde. The Short boxers worden geproduceerd in Europa.

Ontdek het bijzonder draagcomfort van The Short bij Deleye. The Short, premium underwear. Deleye heeft ook onderhemden voor heren!

Deleye, een naam om te dragen 

Heren willen het beste ondergoed, met minder nemen ze geen genoegen. Underwear is een van de belangrijkste (misschien wel het belangrijkste) kledingstuk dat je draagt. Het zijn niet alleen de kledingstukken dat je als eerste aan doet en als laatste uittrekt, maar het zit ook het dichtst bij je lichaam. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je aan ondergoed veel eisen stelt en alleen met het beste genoegen neemt. Het beste ondergoed voor heren moet de ganse dag lekker zitten en een comfortabel gevoel geven. Uiteraard moet de onderbroek van een goede kwaliteit zijn, makkelijk te wassen zijn en duurzaam zijn. Een niet onbelangrijk gegeven is dat meer en meer mannen ook naar de look kijken. Laten we de happy beleving zeker niet onderschatten. Er kiezen nog steeds een groot aantal heren voor de gewone slip. Daarnaast heb je de boxers. Er zijn verschillende stijlen boxershorts te onderscheiden. Steeds meer mannen kiezen ervoor om hun boxer aan te passen aan de gelegenheid. Voor dagelijks gebruik worden er hele andere boxershorts uit de kast genomen dan om in te sporten of als er een leuk avondje in het vooruitzicht is. Het ondergoed dat heren kiezen hangt dus af van de situatie. Als eerste heb je de ruime boxershort. Die heeft een losse pasvorm en zorgt voor verkoeling. Veel mannen vinden dat prettig. Je kunt deze kopen met knopen, gleuven en ritsen. Net wat jij prettig vindt. Daarnaast heb je ook de strakke boxer. Hij mag wel niet te strak zitten. Dit geeft een oncomfortabel gevoel.

Deleye heeft een kwalitatief assortiment ondergoed voor heren. Zowel slips, ruime en strakke boxershorts en onderhemdjes hebben we in voorraad van verschillende, populaire merken. Koop The Short boxers op www.deleye.be of in één van onze fysieke shops. Steeds welkom!