Stetson

35 artikelen

Pagina
per pagina

35 artikelen

Pagina
per pagina

Stetson 

Sinds 1865 staat de naam Stetson voor hoeden, mutsen en petten van de allerbeste kwaliteit. Vandaag bestaat dit roemrijke Amerikaanse merk nog steeds.Stetson is niet zomaar een hoed, het is DE hoed. Het assortiment eersteklas hoofddeksels is authentiek, is gemaakt uit uitstekende materialen en ze zijn waterdicht. Wil je ook een legendarische hoed? Kom zeker eens een kijkje nemen in één van onze vestigingen of kijk op Deleye.be naar de nieuwste collectie. Naast de hoofddeksels heeft Deleye nu ook handdschoenen van dit topmerk.

Iedereen kent ongetwijfeld nog de intriges in en rond de Texaanse jetsetfamilie Ewing. 

De oudste telg J.R. Ewing met zijn witte tanden, immer glimlachend en steeds met een Stetson cowboyhoed!

 

We hebben ook een heel ruim aanbod herenkleding!

 

Kwalitatieve hoofddeksels!

Ben je op zoek naar een leuke hoed die je snel, gemakkelijk en veilig online kunt aankopen? Dan ben je bij Deleye.be aan het goede adres. Bovendien zijn de verzendkosten boven de 99 EUR gratis. Winkelen bij Deleye/Bekult kan 24 uur op 24. Zeven dagen op zeven zowel vanuit België als Nederland. Gratis retour binnen 14 dagen! Ook vanuit Nederland.

Veel shopplezier.

Deleye, een naam om te dragen

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.