Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Raphaela by Brax

62 artikelen

per pagina
Raphaela by Brax

62 artikelen

per pagina

Raphaela by Brax

Super comfortabele broeken vind je bij het Duitse fashionlabel Brax. Raphaela by Brax is een submerk van Brax voor dames met een intelligent pasvormsysteem. Deze broeken hebben een onovertroffen comfort en een optimale pasvorm. Raphaela by Brax broeken zijn ontworpen voor de actieve vrouw die comfort absoluut voorop stelt. Geen enkel ander broekenmerk voor dames hecht zoveel belang aan draaggemak. De broeken zijn niet alleen super comfy en kwalitatief, ze zijn nog stijlvol ook en kunnen op diverse gelegenheden gedragen worden. Fashionista’s hoeven zich dus geen zorgen maken over hun look. Het merk weet de perfecte balans te vinden tussen elegantie en comfort. Bij Raphaela by Brax vind je heel wat verschillende modellen en pasvormen. Deleye is fan van deze broeken. We beschouwen ze als de perfecte broek. Een perfecte broek is een van de bouwstenen voor een goede garderobe. Deleye heeft een ruim aanbod damesbroeken van Raphaela by Brax. Je kiest je eigen stijl door een gepast bovenstuk te kiezen naar de gelegenheid. Kies je voor een casual look, ga dan voor een leuke t-shirt of sportieve blouse. Wil je stijlvol voor de dag komen? Combineer dan je Raphaela by Brax broek met een elegante blouse en eventueel een blazer erbij. Ontdek Raphaela by Brax bij Deleye! Steeds in topvorm met Raphaela by Brax! Combineer jouw Raphaela by Brax broek met een leuke blouse!

 

Deleye , een naam om te dragen

Broeken hoeven niet steeds strak en ongemakkelijk te zitten. Er zijn heel wat broeken die niet alleen comfortabel zitten en er nog steeds stijlvol uitzien Dus ook perfect voor the office. Deleye houdt bij hun selectie steeds rekening met de pasvorm, het draagcomfort. Sommige merken zoals Brax zitten dan ook nog iets meer comfortabeler dan een ander merk. Deleye is een gekende modezaak in West-Vlaanderen. Deleye is de mode specialist met één simpel doel : voor elke vrouw de mooiste outfit te vinden. Wij willen onze klanten blij maken en streven daar ook optimaal naar. Uitstekende service, een zorgvuldig samengestelde merkencatalogus en een schat aan ervaring en kennis zorgen ervoor dat we dat al decennialang doen. Deleye heeft een reputatie opgebouwd op basis van geweldige klantenservice en een luxe winkelervaring.

We hebben drie fysieke winkels en een bloeiende webshop. Onze shops zijn vlot bereikbaar, gelegen net buiten de stadskernen met een ruime webshop. Je kunt ons elke dag een bezoekje brengen met uitzondering van zondagnamiddag en maandagvoormiddag. Dan nemen we even rust. Shoppen op onze webshop kan elke dag, 24h op 24. Steeds welkom!