Premiata

18 artikelen

Pagina
per pagina

18 artikelen

Pagina
per pagina

Premiata 

Het Italiaanse schoenmerk Premiata werd in 1995 opgericht door Graziano Mazza. Premiata sneakers trekken onmiddellijk iedereens aandacht. Ze zijn uniek, anders dan anders. Premiata sneakers zijn met heel veel outfits en stijlen te combineren wat ze enorm veelzijdig maken. Premiata schoenen zijn gekend om hun vakmanschap. Je kunt er op vertrouwen. Dit topmerk is hedendaags enorm gewild. Ze zijn kwalitatief, hebben een modern design en een aangename pasvorm. Premiata vervaardigt de sneakers uit hoogwaardige materialen. De gebruikte ledersoorten worden door Graziano himself gekeurd. Premiata schoenen zijn wereldwijd gekend. Kenmerkend zijn hun kleurgebruik, design en hun herkenbare loopzool met opdruk. Het is een unieke mix van rock ’n roll, fun maar ook van elegantie. De sneakers zijn steeds gewassen als ze in de winkelrekken terecht komen. Dat betekent dat ze nat van de leest komen. Bij het drogen krimpt het materiaal van de schoen nog een beetje. Dat betekent dat ze in het begin wat strakker zitten, maar dit zorgt er voor dat de sneakers zich volledig naar jouw voeten zal vormen. Hierdoor zitten je Premiata sneakers als gegoten en zorgen ze voor jarenlang draagplezier. Op zoek naar een eyecatcher aan jouw voeten? Kies dan voor Premiata sneakers.

Premiata, born to be different

Deleye heeft een ruim aanbod herenschoenen.

Decennia geleden startten we met onze eerste shop te Roeselare met als primair doel een alternatief te bieden voor de consument die verder kijkt dan de mainstream en daarbij oog en interesse heeft voor Belgische en internationale modetendensen. Daarna volgden Brugge en Kuurne. Enkele jaren geleden zijn we ook gestart met een webshop. Een bloeiende webshop waar je al de items kunt op vinden die je ook in onze fysieke shops kunt aankopen. We streven ernaar om onze producten zo snel als mogelijk online te presenteren. Onze fysieke shops liggen gelegen op een steenworp van de stadskerken. Ze hebben een ruime parking vlakbij de deur. De Deleye winkels zijn elke dag geopend. Op zondagnamiddag, maandagvoormiddag en op feestdagen zijn we gesloten. Deleye is een heel gekende winkel in West-Vlaanderen. Door onze webshop nu ook gekend over heel België en Nederland. Onze prima service en het ruim aanbod zijn absolute pluspunten. Deleye heeft kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren, tieners en kinderen. We heten je dan ook bijzonder welkom in één van onze fysieke shops en online. Shop nu snel Premiata herenschoenen bij Deleye.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.