Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Paul & Shark

51 artikelen

per pagina

51 artikelen

per pagina

Paul & Shark herenlabel

Een absoluut icoon op modegebied is ongetwijfeld het merk Paul & Shark. Paul & Shark is Italiaans. Al sinds 1975 een vooraanstaand kledingmerk uit Italië. Inmiddels heeft dit topmerk de hele wereld veroverd en dit is niet voor niets. Paul & Shark heeft naambekendheid door om de hoge kwaliteit en de tijdloze, elegante kledingstukken. Zeer bekend is de pullover met de patches op de schouder en elleboog. Het doel van Paul & Shark is steeds geweest om excellentie te zoeken in zowel de kleding als in de vervaardiging van de materialen die gebruikt worden na een streng selectieproces. Paul & Shark ontwerpt en vervaardigd sportkleding, smart casual en luxe lijnen, een combinatie van technische stoffen met stijlvolle details. Ben je ook dol op de truien, jassen, t-shirts, polo’s… van Paul & Shark? De verleidelijke combinatie van Italiaanse stijl en elegantie is inderdaad moeilijk te weerstaan. Shop Paul & Shark herenmode bij Deleye.

Paul & Shark : tijdloze, stijlvolle herenkleding. Match jouw Paul & Shark outfit met stijlvolle schoenen.

Deleye, een naam om te dragen 

Herenkleding shop je bij Deleye. Bij Deleye vind je diverse stijlen herenmode want niet iedereen houdt van dezelfde stijl en soms ben je genoodzaakt omwille van professionele bezigheden een bepaalde dresscode toe te passen. Je hebt verschillende stijlen voor de man : de trendy kledingstijl, de modern geklede man, de klassieke kledingstijl en de business geklede man. Twijfel je of een kledingstuk bij je past? Let dan op waar je je lekker in voelt en wat je uit wilt stralen. Met kleding kan je ervoor zorgen dat je meer opvalt of zelfverzekerd overkomt. De vuistregel voor een stijlvolle man is vaak het investeren in tijdloze kwalitatieve kledingstukken, accessoires en schoenen die goed op zijn lijf gesneden zijn en verzorgd uitzien. Daarom is het ook belangrijk dat jouw kleren je als gegoten zitten. Daarom beschikken wij ook over een eigen retouchedienst. Samen met onze medewerkers kan je je wensen bespreken, gaande van het korten van een broek tot meer speciale aanpassingen. Alles wordt met veel zorg behandeld zodat het niet zichtbaar is. Deleye heeft drie fysieke shops die vlot bereikbaar zijn en met een parking voor de deur. We hebben ook een bloeiende webshop die steeds actueel is. We plaatsen steeds zo snel als mogelijk foto’s van nieuwe artikelen op de webshop. Daarnaast hebben we ook een outlet rubriek. Misschien zit er nog iets tussen waar je steeds verzot op was en die je nu kunt aanschaffen aan een veel lagere prijs. Met een beetje geluk zit je maat er nog in! We wensen je veel succes en plezier in jouw zoektocht naar je nieuwe outfit!