Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Parajumpers

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Parajumpers 

Parajumpers is een Italiaans luxe jassenmerk opgericht in 2006 door een samenwerking tussen Ape SPA en designer Massimo Rossetti. Het begon allemaal toen Massimo een lid van het 210th Rescue Squadron” ontmoette in een doodgewone kroeg in Alaska. Het 210e reddingsteam is uiterst getraind voor extreme zoek- en reddingsoperaties in de meest afgelegen en gevaarlijke uithoeken over gans de wereld. Hij werd erdoor geïnspireerd en besloot een eigen merk te beginnen in jassen die bestand zijn tegen extreme koude, wind en regen. De jassencollectie van Parajumpers worden ontworpen in Italië. Alle stoffen en materialen die worden gebruikt zijn vooraf getest volgens de R.E.A.C.H. regelgeving om te voorkomen dat er schadelijke stoffen in zitten die gevaar kunnen zijn voor mens of milieu. Al de producenten van de gebruikte materialen zijn gerenommeerde bedrijven die op elk gebied onder scherp toezicht staan van het bedrijf. De winterjassen van Parajumpers houden je lekker warm en beschermen je tegen regen en wind. Vaak zijn de jassen voorzien van een afneembare bontkraag en hebben een modieuze look. De zomerjassen van Parajumpers zijn dan natuurlijk gevuld met veel minder dons. Een jas van Parajumpers mag dan misschien wat meer kosten, ze zijn heel duurzaam. Vele jaren kan je er van genieten. Parajumpers is een toonaangevend merk in de mode industrie en straalt een zekere status uit. Ontdek de damesjassen van Parajumpers bij Deleye en op Deleye.be.

Match jouw Parajumpers jas met een bijpassende warme sjaal!

Deleye is steeds in beweging. Met onze drie fysieke winkels en een heel ruime en bloeiende webshop zijn we een grootspeler op gebied van mode. Deleye heeft mode voor dames, heren, tieners en kinderen. Naast een enorm aanbod aan kleding bieden we ook schoenen en accessoires aan. Deleye heeft meer dan 300 gekende en opkomende merken onder één dak. Ervaren en professionele inkopers lopen de internationale modebeurzen af op zoek naar de nieuwste trends en nieuwe merken. Trends worden steeds op de voet gevolgd. Deleye is een familiebedrijf met een heel persoonlijke stijl. Als je bij ons binnenstapt, weet je wat je kan verwachten : echte aandacht en passie voor mode. Wij bieden de zekerheid dat je zult slagen. Het enthousiasme en vakmanschap van ons team vind je terug in de collecties. Ontdek nu snel de nieuwste Parajumpers damescollectie bij Deleye en op Deleye.be. Onze winkels zijn elke dag geopend. Op zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. Op onze webshop kan je 24 op 24 online shoppen. Wanneer en waar je maar wilt.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.