Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

MP Denmark

84 artikelen

per pagina

84 artikelen

per pagina

MP Denmark

MP Denmark, kwaliteitsvolle sokken waar je blij van wordt. MP Denmark werd in 1937 opgericht door Martin Pedersen in Denemarken. Dus niet ver zoeken waar het merknaam vandaan komt. MP Denmark ontwerpt en produceert kousen met wereldklasse. Het zijn premium sokken die door hun kwaliteit ervoor zorgen dat je de ganse dag vrij kunt bewegen. MP Denmark sokken voelen zacht aan, bieden comfort, zijn duurzaam en zijn vlot wasbaar. Bovendien zijn ze nauw gebreid met een sterke hiel en teen waardoor ze uiterst goed rond de voeten zitten. Elk seizoen brengt MP Denmark een nieuwe collectie in de nieuwste kleuren en modieuze dessins. Deleye heeft een ruim aanbod MP Denmark kousen voor dames, meisjes en jongens. Door de kwaliteitsvolle materialen aangepast aan het seizoen geven MP Denmark kousen warmte aan de voeten in de winter en absorberen ze zweet in de zomer. Bij MP Denmark is vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit essentieel voor elke gebreide steek. Wil je je voeten in de watten leggen? Shop dan MP Denmark kousen voor dames, jongens en meisjes bij Deleye en op Deleye.be.

MP Denmark, kousen met wereldklasse.

Ontdek op Deleye.be ons uitgebreid assortiment accessoires voor dames, heren, jongens en meisjes.

Sokken, ze zijn misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van je outfit. Ze beschermen je voeten tegen de koude, tegen kwaaltjes zoals blaren en tegen vocht. Toch wordt bij de keuze van de sokken soms geen aandacht genoeg besteed. Dat is jammer, want kwaliteitssokken dragen is echt wel heel belangrijk. Ze gaan sowieso langer mee, je voelt je comfortabeler en er wordt een hoop miserie bespaard. Materiaalkeuze is misschien wel het belangrijkste. Het meeste gebruikte materiaal voor sokken is katoen. Katoen is sterk, absorbeert, laat lucht door en gaat heel lang mee. Wol neemt nog meer vocht op maar moet je mee opletten bij het wassen. Daarom wordt er veel gebruik gemaakt van een mix van katoen en wol. Een andere eis waar je best rekening mee houdt is dat de naden niet voelbaar zijn. Kwalitatief goede sokken hebben hand gekettelde naden. Dat betekent dat de naad met de hand wordt gestikt. Hierdoor zijn ze fijner en platter. Het laatste waar je op moet letten is de pasvorm. Niet te groot maar ook niet te klein je sokken aankopen. Als de maat niet perfect is heb je kans op blaren door de wrijving in de schoen. Deleye heeft een uitgebreide en diverse collectie sokken voor gans het gezin. MP Denmark kousen shop je natuurlijk bij Deleye!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!