Mon Dada

19 artikelen

Pagina
per pagina

19 artikelen

Pagina
per pagina

Mon Dada kaarsen en diffusers

Ontdek bij Deleye geurkaarsen en geurdiffusers die allemaal uniek zijn in vorm, grootte en kleurschakeringen van Mon Dada. Mon Dada is 100 % Belgisch en daar mogen we fier op zijn. Mon Dada produceert natuurlijke geurkaarsen, voor zowel binnen als buiten en huisparfums. De volledige Mon Dada collectie wordt met de hand gemaakt in België en dit uitsluitend met natuurlijke ingrediënten. Pauline, de oprichtster, liet zich inspireren door de betonnen jungle van New York City. Kaarsen van Mon Dada branden uiterst mooi en hebben een verbazingwekkende geurworp. Alle geuren worden samengesteld uit natuurlijke plantaardige geuroliën en essentiële oliën. De was in de kaarsen is op basis van soja en kokosnoot. Mon Dada wil luxe en volledig natuurlijke lifestyleproducten aanbieden, zo milieuvriendelijk mogelijk, zonder in te leveren op design. Mon Dada, ideaal om jezelf eens te verwennen of als cadeau te geven die je echt in het zonnetje wil zetten.

Ontdek Mon Dada decoration bij Deleye! Mon Dada, 100% Belgisch!

Deleye, een naam om te dragen

In onze fysieke shops te Roeselare, Brugge en Kuurne en op onze webshop verwelkomt Deleye hun klanten met hun kennis, passie en smaak omtrent alles wat met mode te maken heeft. Deleye leye heeft niet alleen fashion voor dames, heren, jongens en meisjes. Deleye heeft ook schoenen, accessoires en home decoratie. Kaarsen zijn daar een voorbeeld van. Een romantisch diner, buiten of binnen, en een goed gesprek zijn niet compleet zonder rustig flikkerend kaarslicht. Kaarsen zijn sfeervol, romantisch en geven elke ruimte een magische dimensie. Het is ook niet voor niets dat kaarsen in een sfeervolle tuin of een gezellig huis vaak een prominente plaats innemen.

Deleye is het modehuis in West-Vlaanderen bij uitstek. We hebben ook een eigen retouche afdeling die ervoor zorgt dat jouw outfit steeds als gegoten past. Wij selecteren elk seizoen de mooiste, hedendaagse modecollecties van de populairste merken. Je hebt keuze uit meer dan 300 modemerken. Naast onze drie fysieke winkels hebben we ook een heel ruime webshop. Met nagenoeg dezelfde artikelen als in onze winkels. Met de webshop streven we naar dezelfde klantentevredenheid waar we al zo lang om bekend staan.

Bij Deleye dragen de medewerkers hun passie voor mode graag over op hun klanten. We nemen hier heel graag de tijd voor. Klanten moeten zich bij Deleye op hun gemak voelen. Winkelen mag best in een gemoedelijke sfeer gebeuren, eventueel met een kopje koffie. Wat in de rekken hangt, verdient om bekeken en geprobeerd te worden. We verwelkomen je graag op www.deleye.be of in één van onze winkels.