Max Mara Weekend

80 artikelen

per pagina

80 artikelen

per pagina

Max Mara Weekend damesmode

Max Mara werd in 1951 opgericht. Het is een Italiaans modehuis en behoort tot een van de beroemdste merken ter wereld. Met passie, toewijding en traditie is een unieke stijl gecreëerd. Max Mara heeft diverse sublijnen. Een ervan is Max Mara Weekend. Het is de lifestyle lijn gelanceerd in 1984 als een casual outdoor collectie, ideaal voor de weekends. Max Mara Weekend is toegewijd aan dames die op zoek zijn naar comfort en stijl in één. De kleding is comfortabel en eenvoudig, maar tegelijkertijd ook ontzettend elegant. Vrij en chic zijn de kernwoorden die de visie van Max Mara Weekend het beste omschrijven. De ontwerpen hebben een jeugdige uitstraling met een nonchalante twist. De kleding van Max Mara Weekend is ideaal te combineren en zo creëer je eenvoudig de leukste outfits. Deleye heeft elk seizoen een prachtige Max Mara Weekend collectie.

Maak je look compleet met een paar mooie schoenen en prachtige handtas. Max Mara Weekend, easy chic mode met een casual touch.

Deleye, een naam om te dragen 

Laat je verrassen door de ultieme winkelbeleving bij Deleye. Zowel online als in ons fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne kan je naar hartenlust shoppen. Bij Deleye staat een gedreven team klaar om jou met het juiste advies op maat en een zeer uitgebreid assortiment verder te helpen. Zowel voor dames, heren en kinderen hebben we een uitgebreide waaier aan merken. Zowel kleding, schoenen als accessoires zijn bij ons aan te kopen. Om mee te zijn met de hipste modetrends voorzien we in onze collectie steeds de meest recente stukken. Tweemaal per jaar houden we een outlet verkoop. Misschien is er een leuk item die je steeds wilde maar nu in korting kunt aanschaffen. Met een beetje geluk is jouw maat nog ter beschikking. Daarnaast kan je steeds op de webshop een kijkje nemen in onze outletcollectie. Deleye is een familiebedrijf. Reeds decennia lang zijn we met mode bezig. We hebben een ervaren en deskundig team dat je steeds met raad en daad bijstaat. Heb je een opmerking of een vraag over bestellen of over een artikel? We zijn via diverse kanalen elke dag bereikbaar. Onze fysieke winkels zijn elke dag open. Ook op zondagvoormiddag. Op zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. Onze webshop is 7 dagen op 7 beschikbaar, 24h op 24. Je kan op elk moment van de dag en ja zelfs ’s nachts je favoriete artikel bestellen. We behandelen jouw aankoop zo snel als mogelijk zodat je heel vlug van je aangekocht kan genieten.

We kijken ernaar uit jou te mogen verwelkomen in onze prachtige winkels en/of op onze webshop!