Marc Cain sports

32 artikelen

Pagina
per pagina

32 artikelen

Pagina
per pagina

Marc Cain sports

Marc Cain is een toonaangevend  Duits merk binnen de damesmode. Marc Cain werd in 1973 opgericht door Helmut Schottlerer als tricotmerk. Het merk is uitgegroeid tot een echt luxe modelabel. Seizoen na seizoen brengt Marc Cain verrassende collecties op de markt met veel liefde voor detail en oog voor perfectie. Deleye heeft twee lijnen :  Marc Cain Collection en Marc Cain Sports. Marc Cain is het modelabel voor de moderne, zelfbewuste dame die open-minded is en nieuwsgierig. Zij die het vrouw-zijn omarmt en dat graag laat zien in wat ze draagt. De sportieve lijn van Marc Cain, Marc Cain Sports staat voor luxe, comfortabele, sporty kleding die tegelijk ook chique is. De dameskleding van Marc Cain Sports kan op diverse gelegenheden gedragen worden. Zowel door de week als op een feestje. Deleye heeft een heel uitgebreide Marc Cain Sports collectie. Deze collectie bestaat, afhankelijk van seizoen, uit prachtige jurken, rokken, gilets, t-shirts, broeken, truien

Bij Marc Cain telt niet alleen de looks. Het merk stelt bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit van de kleding. Marc Cain kleding is dan ook duurzaam, de stoffen blijven zacht en de kleuren helder. Marc Cain kleding ervaar je als luxe op je huid. Eenmaal je dit hebt ervaren, wil je niks anders meer. Trakteer jezelf op het beste uit de modewereld en kies daarom voor een outfit van Marc Cain Sports. Marc Cain Sports, exclusieve designermode met een casual randje. Combineer jouw Marc Cain Sports outfit met een paar bijpassende schoenen.

 

Deleye, een naam om te dragen

Deleye is een familiebedrijf. We hebben drie fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne en een bloeiende webshop. Met passie voor mode en de vele ervaring in de branche hebben we van Deleye een modethuis weten te maken. Bij Deleye staat de klant centraal. Wij hechten enorm veel belang de klant op haar gemak te stellen, samen te kijken naar de mooiste kleuren, de juiste outfit en elke klant tevreden de deur uit te laten gaan. De collectie van Deleye die met veel zorg en aandacht wordt samengesteld, kenmerkt zich als kwalitatief, diversiteit wat betreft stijl en vrouwelijk. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met een goede pasvorm. Onze aankopers volgen de trends op de voet maar ook klassiekers vind je in ons assortiment terug. Dagelijks staan vele medewerkers voor je klaar. We helpen je graag, heel vrijblijvend, met het samenstellen van je outfit. Shop nu snel je favoriete outfit van Marc Cain Sports bij Deleye.