Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Marc Cain collections

92 artikelen

per pagina
Marc Cain collections

92 artikelen

per pagina

Marc Cain Collections kledij en accessoires

Marc Cain Collections is een lijn van het Duitse premiummerk Marc Cain. Marc Cain werd in 1973 opgericht door Helmut Schlotterer. Vandaag de dag is Marc Cain een wereldwijd gekend merk voor damesmode met een eigen productiefaciliteit in Duitsland. Marc Cain staat bekend voor damesfashion door elegante vrouwelijkheid, exclusiviteit en innovatief denken. De esthetiek van Marc Cain is er een van luxe, innovatie, exclusiviteit en kwaliteit. De collectiestukken staan bekend om de superieure stoffen en is in-house ontworpen door het getalenteerde in-house designteam van het merk. Marc Cain is exponentieel gegroeid de laatste jaren maar de kenmerkende stijl is consistent gebleven : vrouwelijk en dynamisch van geest, op maat gemaakt tot in de perfectie. De productieketen van Marc Cain is een Europees proces. De materialen zijn voor 90% afkomstig uit Europa. Dit heeft als voordeel dat de wegen korter en sneller zijn en het is vooral ook veel beter voor het milieu.

De dame die houdt van Marc Cain leeft nu, vol zelfvertrouwen, open-minded en nieuwsgierig. De Marc Cain fan voelt zich op en top vrouwelijk en laat dit als vanzelfsprekend tot uitdrukking komen in hetgeen zij draagt. De mode van Marc Cain is heel divers. Hierin vindt het label steeds weer een esthetische balans : is de pasvorm klassiek, dan is het materiaal modern; zijn de prints opvallend, dan zijn de kleuren subtieler. Door de mix van zulke contrasten ontstaat de karakteristieke Marc Cain stijl : schijnbare tegenstellingen vloeien samen in een uniek en kloppend totaalbeeld. Marc Cain Collections, het hoofdlabel, verenigt zinnelijke lijnen met coole, stijlvolle details en weerspiegelt de tijdsgeest met eigen stijl en klasse. Deleye heeft een heel ruim en uitgebreide collectie van Marc Cain Collections.

Marc Cain Collections, lievelingsitems met een hoge feelgood-factor. Combineer jouw Marc Cain Collections outfit met een paar bijpassende damesschoenen.

Deleye, een naam om te dragen

De familie Deleye runt al heel veel jaren met passie en liefde een eigentijdse modewinkel. We hebben drie vestigingen te Roeselare, Brugge en Kuurne en hebben een heel uitgebreide webshop. Samen brengen we de meest toonaangevende modemerken onder één dak. Bij Deleye vind je een zeer uitgebreide collectie van zowel nationale als internationale toplabels als minder bekende merken. Naast mode vind je bij ons ook volop accessoires en schoenen om het geheel compleet te maken. Casual, business, jeans of luxueus; wij helpen je heel graag aan je nieuwe look! Wil je op de hoogte gehouden worden wat er bij Deleye afspeelt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media.