Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Magic Bodyfashion

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina

Magic Bodyfashion

Magic Bodyfashion is een Nederlands label gespecialiseerd in super draagcomfort ondergoed en corrigerende lingerie. In 1989 werd Magic Shoulder Company opgericht en in 1993 is deze naam veranderd naar Magic Bodyfashion. In de beginjaren werd er enkel lingerie op de markt gebracht. Later kwam de shapewear, probleem oplossende bh’s en accessoires. Magic Bodyfashion geeft de vrouw zelfvertrouwen, support en comfort. Magic Bodyfashion is er voor elke vrouw, ongeacht de leeftijd. Elk item dat op de markt wordt gebracht wordt getest door dames zoals jij en ik. Magic Bodyfashion is gekend voor de prima prijs- en kwaliteitverhouding. Corrigerend ondergoed wordt ook wel shapewear. Het is ondergoed gemaakt uit een sterke stof die strak rond het lichaam zit. Het houdt je huid stevig bij elkaar en zorgt voor een strakker silhouet waarmee je bepaalde plekjes kunt corrigeren waar je je misschien wat onzeker over voelt. Net zoals gewoon ondergoed is goed passend corrigerend ondergoed onzichtbaar onder je kleding. De maten van corrigerend ondergoed lopen gelijk met kledingmaten. Vermijd een te kleine maat. Dat spant te veel, zit oncomfortabel en komt ongetwijfeld zichtbaar onder je kleding. Shop nu je corrigerend ondergoed van Magic Bodyfashion bij Deleye en op Deleye.be.

Ontdek ook ons ruim aanbod dameskleding.

Magic Bodyfashion, super comfortabel draagcomfort ondergoed en corrigerende lingerie.

Shop het super comfortabele ondergoed en de corrigerende lingerie van Magic Bodyfashion op Deleye.be of in één van onze winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne. Eenmaal gekozen voor Magic Bodyfashion en gedragen verleg je nooit meer naar een ander merk. Deleye streeft steeds naar optimale kwaliteit, daarom hebben we ook dit topmerk in collectie. Online aankopen heeft alleen maar voordelen zoals van thuis uit je favoriete outfit samenstellen en bestellen. Bovendien hoef je zelfs je huis niet uit om je artikel te ontvangen. Je kiest zelf waar je het pakketje wilt ontvangen : thuis, bij de buren, bij vrienden, op je werk… Daarnaast kan je het ook ophalen naar een postpunt of zelf komen oppikken in één van onze fysieke winkels. Is het niet wat je voor ogen had? Is het de verkeerde maat? Dan kan je het steeds gratis retouren binnen de 14 dagen na aankoop. Heb je een vraag omtrent het artikel, de maat of over het bestellen zelf? Onze klantendienst staat steeds klaar om je te helpen met al je vragen. Deze kan je via diverse kanalen bereiken. Have shopping fun!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!