Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Maerz

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina
"

Maerz collectie online

De truien en cardigans van Maerz zijn een echte aanwinst voor uw kleerkast. Bij Maerz is kwaliteit de basis van het bedrijf. Het label is ontstaan door het ontwerpen en produceren van gebreide sokken en kuitwarmers. Het aanbod werd al heel snel uitgebreid met sportieve truien. Het aanbod  bij Deleye bestaat uit stijlvolle truien met V-hals, pulls met ronde hals en elegante cardigans in diverse kleuren. Ontdek ze op Deleye.be. 

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod herenbroeken

Maertz is gespecialiseerd in herenmode.

Koop nu je Maerz herenpulls en cardigans online in de webshop van Deleye.

Deleye is reeds jaren een gevestigde waarde. We hebben drie fysieke winkels : te Roeselare, Brugge en Kuurne en een webshop. Op Deleye.be kan je elk moment van de dag je favoriete artikel bestellen. 

Onze service leveren we in stijl. Gratis verzending boven een aangekocht bedrag van 90EUR, veilig betalen, snelle levering en een 14 dagen retourgarantie zorgen er voor dat je hier makkelijk en vertrouwd je herenkleding online koopt.

Heb je een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op via webshop@deleye.be. Je krijgt dan zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.

We wensen je veel plezier in onze webshop!

"