Les Soeurs

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Les Soeurs dameskledij

Clio, Kay & Julie Hendrickx zijn drie ondernemende zusjes die in 2011 hun label “Les Soeurs” doopten. Het zijn drie die hard fashionista’s met een hart voor mode en juwelen. Met die passie groeiden ze uit tot waar ze nu staan : een modelabel waar geen rem op staat. Les Soeurs is een fris en jong mode- en accessoire label. Les Soeurs is draagbaar, maar tegelijk ook heel trendy. Met hun collecties hopen ze dat de dames die kiezen voor een item van Les Soeurs er blij van worden. Dit is wat de drie zussen willen : vrouwen blij maken. Hun juwelen en kledingstukken zitten in dezelfde lijn. Het zijn knappe, betaalbare basisstukken die je ’s ochtends aantrekt naar je werk en ’s avonds aanhoudt voor een etentje. Zolang je juwelen en je outfit je maar een goed gevoel geven, is alles prima. De ontwerpers van Les Soeurs willen betaalbaarheid koppelen aan een exclusieve uitstraling. Het moet betaalbaar zijn, maar wel mooi. Ontdek de prachtige damescollectie van Les Soeurs bij Deleye. We zijn ervan overtuigd dat je er oprecht blij van wordt!

Les Soeurs, betaalbare, leuke damesmode om U tegen te zeggen! Combineer je Les Soeurs outfit met een paar toffe damesschoenen.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye fashion staat voor Belgische en internationale mode en kwaliteit, gekaderd binnen een aangename familiale sfeer. Deleye is een familiezaak en al generaties lang zorgen ze voor een uitstekende service. De liefde voor mode die de huidige generatie met de paplepel meekreeg, delen ze heel graag met de klanten. Bij Deleye kan je terecht voor gezellig winkelplezier en persoonlijke service binnen een familiaal karakter. Deleye biedt een mooi evenwicht tussen trendy, casual en feestelijke kleding. Voor elke leeftijd en budget heeft Deleye iets in huis. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht voor een totaal garderobe. Ons professioneel en gedreven team helpt je graag heel vrijblijvend met eerlijk advies in jouw zoektocht naar een leuke en mooie outfit voor jouw type. We hebben ook een eigen atelier voor retouches, zodat je kan schitteren in een outfit die jou perfect staat. We hebben drie fysieke shops. Te Roeselare, Brugge en Kuurne verwelkomen we je graag in een aangename sfeer. Het zijn shops die prima gelegen zijn, net buiten de stadskernen met ruime parkings. Daarnaast hebben we ook een bloeiende webshop met hetzelfde assortiment als in onze winkels. Online aankopen bij Deleye kan gemakkelijk, snel, veilig en wanneer het je uitkomt. Kom nu snel, op welke manier ook, de prachtige collectie van Les Soeurs bewonderen. We zijn er fan van!