Jelly Mallow

40 artikelen

per pagina

40 artikelen

per pagina

Jelly Mallow

Jelly Mallow is een fantasierijk Koreaans modemerk voor kinderen. Jelly Mallow werd in 2013 opgericht en is gevestigd in Zuid-Korea. Van ontwerp tot productie tot afwerking, alles wordt in Korea uitgevoerd. Hun doel is kinderen gelukkig maken, comfortabel kunnen spelen en hen er mooi laten uitzien. En elk seizoen slagen ze daar glansrijk in. De designs, de kleurenpaletten en de pasvorm zijn op stoere, gemakkelijke en toch kindvriendelijke manier gemaakt. De inspiratie halen de ontwerpers van Jelly Mallow uit de kinderen zelf.  Kinderen hebben veel fantasie en dit is duidelijk in de ontwerpen te zien. De naam Jelly Mallow is een samenstelling van gelei en marshmallow. Waarschijnlijk twee van de meest zoetste dingen waar kids dol van zijn en dus voor hen heel gemakkelijk te onthouden. Jelly Mallow mag gecatalogeerd worden onder premium kinderkleding en accessoires door de hoge kwaliteit van stoffen, afwerking en door de look. Deleye is dan ook bijzonder trots Jelly Mallow kindermode aan jullie en jullie kids te mogen voorstellen. Ontdek de nieuwste collectie bij Deleye en op Deleye.be.

Jelly Mallow, eigentijds en speels modemerk voor kinderen.

Deleye heeft een heel ruim aanbod meisjes- en jongensmode.

Stoere, hippe, trendy en kwaliteitsvolle kindermode vind je bij Deleye en op Deleye.be. De speciaalzaak als het over mode gaat. Deleye heeft niet één merk maar wel een heel uitgebreid assortiment van verschillende merken voor diverse gelegenheden. We zijn ook gespecialiseerd in gelegenheidskleding bijvoorbeeld voor communie. Deleye is een gevestigde waarde te Roeselare, Brugge en Kuurne. Daarnaast hebben we ook een bloeiende webshop. Deleye heeft modemerken voor gans het gezin. Zowel dames, heren, tieners en kinderen vinden bij ons een volledige outfit. Vele merken, vele stijlen en deze in verschillende prijsklassen. Steeds kwaliteitsvol en on-trend. Onze fysieke winkels zijn gemakkelijk bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gevestigd zijn en ze zijn voorzien van ruime en gratis parkings. Steeds gemakkelijk toegankelijk dus. Elke dag zijn onze shops geopend met uitzondering van de zondagnamiddag en de maandagvoormiddag. Dan nemen we even rust. Op onze webshop kan je wanneer en waar je maar wilt op je gemak onze collecties bewonderen en je favorieten shoppen. Steeds staan we klaar met professioneel advies van onze stylisten. Vrijblijvend weliswaar. Shop nu snel de leukste collectie van Jelly Mallow bij Deleye en laat je verrassen.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.