Jack & Jones

48 artikelen

per pagina

48 artikelen

per pagina

Jack & Jones heren- en jongensmode

Jack & Jones is een Deens, populair modemerk. Jack & Jones staat voor zelfverzekerde, relaxte en trendy mode. Jack & Jones is een label voor de man die graag z’n grenzen opzoekt en die elke dag opnieuw het maximale uit zijn leven haalt. De inspiratie voor de collecties wordt gehaald uit het stadsleven, rock en authenticiteit. Jack & Jones is een ronkende naam in de modewereld. Mannen van over de ganse wereld zweren trouw aan dit topmerk. Casual en denim spelen een heel grote rol in de collecties van Jack & Jones. Wie ooit al iets gekocht heeft van Jack & Jones kan beamen dat het merk resoluut inzet op kwaliteit. De casual look komt perfect tot uiting door het gebruik van de beste materialen. Ook naar duurzaamheid toe probeert Jack & Jones zijn steentje bij te dragen. Dit doet het onder meer door samen te werken met fabrikanten waarvan het merk weet dat ze goede werkomstandigheden aanbieden aan hun personeel. Dit alles resulteert in eerlijke collecties die heerlijk zijn om te dragen. Tegenwoordig is Jack & Jones één van de grootse producenten van herenkleding ter wereld. Jeans wordt nog steeds beschouwd als de ruggengraat van hun collectie. Samen met de beste jeansproducenten uit Italië creëert Jack & Jones de jeans met perfecte fittings. Voor elke man is er de perfecte jeans.

Jack & Jones : Deense trendy herenmode. Combineer jouw Jack & Jones outfit met een paar leuke herensneakers!

Deleye, een naam om te dragen

Welkom bij Deleye. Al vele decennia staan wij garant voor kwaliteit, service en modieuze kleding, schoenen en accessoires voor gans het gezin. De winkel voor modeliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar casual looks voor elke dag, de meest opvallende gelegenheidskleding, je afvraagt wat je moet dragen naar een feest of je garderobe een update wil geven? Deleye is er voor jou!

Shoppen bij Deleye, dat is thuiskomen met een glimlach. Door helemaal jezelf te kunnen zijn, op en top bediend te worden en verleid te worden door onze ruime collecties van veel gekende merken. Deleye heeft meer dan 300 Belgische en internationale modemerken. Luxe merken, populaire merken en opkomende merken. Bij Deleye kan je zowel shoppen in onze fysieke shops te Roeselare, Brugge en Kuurne of op www.deleye.be. De collecties zijn steeds actueel. Nieuwe artikelen worden heel snel online geplaatst. Op onze website hebben we ook een outlet rubriek. Misschien is er wel een item die je altijd al wenste en die je nu aan een veel lagere prijs kunt aanschaffen. Met een beetje geluk hebben we het nog in jouw maat. Onze klantenservice is ook heel gemakkelijk te bereiken en we bieden topservice. Via chat, mail, contactformulier of telefonisch kun je onze klantendienst snel bereiken. Voor welke vraag ook of voor een opmerking kan je ons steeds contacteren. Onze fysieke shops zijn elke dag geopend, OP zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. In onze webshop shop je wanneer het je uitkomt, 24h op 24, 7 dagen op 7. Shop nu snel jouw favoriete Jack & Jones artikel.