J.Ploenes

21 artikelen

Pagina
per pagina

21 artikelen

Pagina
per pagina

J. Ploenes feestelijke accessoires voor heren

Real guys wear ties is het motto van J. Ploenes, een traditioneel Duits bedrijf uit Krefeld gespecialiseerd in stijlvolle sjaals, vlinderdassen, stropdassen en andere accessoires. Met klassieke en moderne ontwerpen en hoogwaardige materialen zoals zijde zijn de accessoires van J. Ploenes ideaal voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, recepties, bijzondere feestjes en zakelijke bijeenkomsten. Reeds drie generaties lang zet J. Ploenes zich in voor de mooie dingen die mannen dragen. Door liefhebbers, voor liefhebbers. In 1936 richtte Hans Ploenes de Goldband-stropdassenfabriek op in de fluweel- en zijdestad Krefeld. In die tijd was de stropdas een must voor elke man. Net als jas en hoed was het een onderdeel van kleding, sterker nog, het was de enige versiering die de man had. Hedendaags wordt hij niet meer zo frequent gedragen. Niet elke dag, maar wanneer het past en als de man er zin in heeft. J. Ploenes werkt samen met de beste ateliers in Italië, Duitsland en het Verre Oosten. Ze werkt al vele tientallen jaren samen met dezelfde leveranciers die absoluut specialisten zijn in hun vak. J. Ploenes is steeds mee met de tijd maar het merk houdt het altijd bij hun leesten.

J. Ploenes, accessoires voor mannen om U tegen te zeggen! Deleye is ook gespecialiseerd in gelegenheidskledij voor heren zoals kostuums!

Deleye, een naam om te dragen 

Bij Deleye vind je voor elke gelegenheid de juiste accessoire. Accessoires geven elke outfit die speciale vonk van individualiteit. Dat is waar de mens naar op zoek is. De gecoördineerde combinatie van verschillende accessoires maakt uiteindelijk de perfecte outfit. Ons aanbod accessoires voor heren bestaat onder meer uit dassen, riemen, sjaals, juwelen, petten, manchetknopen en mutsen. We hebben accessoires voor formelere gelegenheden maar ook om casual te dragen. Stuk voor stuk kwaliteitsartikelen volgens de laatste trends. Deleye is een modezaak voor gans het gezin. Zowel dames, heren als kinderen vinden bij ons hun gading. We hebben meer dan 300 gekende modemerken. Zowel Belgische als internationale modemerken vind je bij ons terug. Elk seizoen komen er nieuwe merken bij. Deleye heeft drie winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne en een bloeiende webshop. Zo snel als mogelijk worden nieuwe artikelen op de webshop geplaatst. Onze winkels zijn gemakkelijk bereikbaar. Ze zijn gelegen net buiten de stadskernen en hebben elk een ruime parking vlak bij de deur. Heb je een vraag of een opmerking? Contacteer dan onze klantendienst. Onze ervaren en professionele medewerkers helpen je graag verder. Shop nu snel onze prachtige collectie J. Ploenes accessoires voor heren.