Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Hugo Spiecker

3 producten

per pagina
Hugo Spiecker Bruine riem
Hugo Spiecker Bruine riem
€ 44,95 € 49,95
Hugo Spiecker Donkerbruine riem
Hugo Spiecker Donkerbruine riem
€ 44,95 € 49,95
Hugo Spiecker Zwarte riem
Hugo Spiecker Zwarte riem
€ 44,95 € 49,95

3 producten

per pagina

Hugo Spiecker herenriemen

Het Duitse merk Hugo Spiecker produceert al reeds meer dan 100 jaar produceert kwaliteitsvolle riemen en bretellen. Het is een van de oudste producenten in Duitsland. Het begon aanvankelijk in 1913 met het ontwerpen en produceren van linten, koorden, vlechten… Later, in de jaren ’30, kwamen ze met riemen op de markt die onmiddellijk succes boekten. Met een groot ervaringspotentieel, moderne productietechnologie, een marktgericht verkoop-en prijsbeleid en gevoel voor actuele trends in de snel veranderende hebben ze hun positie in deze markt tot op heden met succes behouden.

Hugo Spiecker ceinturen zijn van hoogstaande kwaliteit, men gebruikt top leder en de afwerking spreekt voor zich. Een riem aankopen van Hugo Spiecker betekent dat je kiest voor duurzaamheid. Jarenlang kan je ervan genieten, een investering dus. Een riem is een fashion item geworden dat jouw persoonlijke stijl in de verf zet. Het is een modieus accent dat de kers op de taart zet van jouw favoriete outfit.

Bij de aankoop van een riem hou je het best rekening met een aantal zaken. Een belangrijk punt is de stijl van je outfit. Ga je voor casual? Opteer dan voor een breder model. Wil je kwaliteit? Kies dan zeker een riem van leder. Je outfit maak je trouwens helemaal af als je de kleur van je riem afstemt op de kleur van je schoenen. Een camel kleurige riem is chic met camel kleurige schoenen. Heb je je keuze gemaakt? Kies dan de juiste maat. Twijfel je? Liever een maatje groter nemen. Je kan steeds een gaatje bij prikken. Een aanrader is je riem en je schoenen bij dezelfde shop aan te kopen, dan weet je zeker dat ze perfect passen bij elkaar. Bij Deleye kun je zowel kleding, schoenen als accessoires zoals riemen aankopen!

Stem de kleur van je favoriete ceintuur af op je schoenen! Kwaliteitsvolle riemen!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye biedt een ruim assortiment kleding, schoenen en accessoires aan voor gans het gezin en dit in diverse prijscategorieën. Van basics tot mooiste designermerken. Bekijk de collecties op Deleye.be en ga online shoppen. Op onze site bij klantenservice kan je terecht voor meer uitleg omtrent online shoppen bij Deleye. We garanderen je een gemakkelijke, snelle en veilige bestelprocedure. We behandelen en werken je aankoop zo snel als mogelijk af. Heb je stijladvies nodig, een vraag over de maat,  een vraag over het bestellen of een opmerking? Aarzel niet en contacteer ons. We zijn via verschillende kanalen bereikbaar.

Veel succes in jouw zoektocht naar je favoriete artikel.