Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Diamante Blu

34 artikelen

Pagina
per pagina

34 artikelen

Pagina
per pagina
"

Diamante Blu collectie online

Diamante Blu is Italiaanse topklasse! Zo kunnen we het label gespecialiseerd in gelegenheidskleding voor jonge meiden omschrijven. De creaties zijn uitzonderlijk mooi van model en kleur en alles is steeds perfect afgewerkt. Voor een bijzondere outfit op een bijzondere dag bent je bij Diamante Blu aan het juiste adres. 

We hebben ook bijpassende schoenen en accessoires.

Shop communiekleding bij Deleye!

Met veel plezier verkoopt Deleye al bijna 30 jaar dames- en herenkleding. Ervaring hebben we dus. Later kwam daar kinder- en tienerkleding bij, schoenen en accessoires. 

We hebben drie fysieke winkels : te Roeselare, Brugge en Kuurne en een webshop.

Met trots bieden wij je een divers assortiment van bekende merken aan.

Service staat bij ons centraal, ook in onze webwinkel. Wij streven ernaar om je 100% tevreden te stellen. Door onze uitgebreide collectie, gratis verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90EUR, snelle levering, gratis retour binnen de 14 dagen en onze uitstekende klantenservice vertrouwen wij erop aan je wensen te voldoen. 

Voor specifieke voorwaarden omtrent betaling, levering en retour vragen wij je om die op onze site namelijk op Deleye.be nog eens door te nemen.

Veel shopplezier!

"