Dea Kudibal

21 artikelen

Pagina
per pagina

21 artikelen

Pagina
per pagina

Dea Kudibal

Ontwerper Dea Kudibal, geboren in een familie van kunstenaars en bankiers, begon in 2003 met een nieuw Deens merk “Dea Kudibal”. Haar eerste collectie bestond uit exclusieve sjaals die ze maakte uit vintage stoffen. In het voorjaar 2008 werd haar eerste kledinglijn gelanceerd. Het was een vrouwelijke collectie met prachtige prints, speelse kleuren en flatterende silhouetten net zoals het DNA van het merk. Dea Kudibal heeft bijzondere fascinatie voor de etnische cultuur en dat merk je in haar ontwerpen zoals handgemaakte details, broderie en fijne afwerkingen. Het essentiële onderdeel van elke Dea Kudibal collectie is het gebruik van bijzondere stretchzijde die kenmerkend is geworden voor het merk. Dea Kudibal is vooruitstrevend. Ze zit niet stil in het zoeken naar nieuwe ontwerpen en stofgebruik. Haar stoffen waar ze graag mee werkt zijn steeds van hoogstaande kwaliteit, voelen extra zacht aan op de huid en duurzaamheid blijft op elk gebied haar stokpaardje. Dea Kudibal is meer dan alleen een modelabel. Het is een belichaming van artistieke expressie gecombineerd met onberispelijk vakmanschap. Bij Deleye vind je een prachtige collectie Dea Kudibal creaties. Duik direct in onze selectie en laat je inspireren door de magnifieke ontwerpen die elke garderobe naar een hoger niveau zullen tillen.

Dea Kudibal, Deens exclusief dameslabel.

Combineer met een paar bijpassende schoenen.

Laat er geen twijfel over bestaan dat wij, Deleye, enorm trots zijn om Dea Kudibal te presenteren als één van onze vele exclusieve damesmerken. Heb je een prachtige Dea Kudibal item gevonden op onze website of in één van onze fysieke winkels? Online bestellen kan bij Deleye snel, eenvoudig en heel veilig. Bij Deleye vind je merkkleding, merkschoenen en merkaccessoires van veel gekende en opkomende merken. Meer dan 300 merken hebben we in voorraad en deze voor dames, heren, tieners of voor kinderen. We worden voortdurend op de hoogte gehouden van trends en tendensen, wat terug te zien is in onze zorgvuldig geselecteerde collecties. Ons aanbod is zo ruim en divers dat je naar hartenlust kunt mixen en matchen tussen de merken door. Op die manier creëer je je eigen persoonlijke look of je je nu kleedt voor het dagelijkse leven of voor een speciale gelegenheid. Heb je een vraag, een opmerking of een compliment? Contacteer dan onze klantendienst die je kan bereiken via verschillende kanalen. Een ervaren en professioneel team staat steeds klaar om je te helpen. Shop nu snel je favoriete Dea Kudibal item bij Deleye.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!