D-Lux

31 artikelen

Pagina
per pagina

31 artikelen

Pagina
per pagina

D-Lux communie- en feestkledij

D-Lux is een merk voor coole jongens, een tikkeltje Italiaans getint en origineel. D-Lux is op en top Belgisch gespecialiseerd in gelegenheidskleding zoals communie voor jongens. D-Lux is er voor jongens wanneer het net iets meer mag zijn. Het is een collectie voor de sportieve jongens die er graag top uitzien en comfortabel voelen. D-Lux laat zich eindeloos combineren zowel binnen het merk als met een ander merk. De outfits zijn on-trend, nooit saai. De kwaliteit van de ontwerpen zijn kwalitatief en duurzaam. De stofkeuze, het ontwerp, de ontwikkeling… alles is weloverwogen en beantwoordt aan de hoge eisen die Valérie en Conny, de oprichters, stellen. D-Lux ontwerpt niet alleen gelegenheidskleding, ze hebben ook bijpassende accessoires zoals bretellen. D-Lux is zowel te verkrijgen in onze fysieke winkels als in onze webshop. Laat je verrassen door de prachtige collectie van D-Lux: stijlvol en vernieuwend.

Combineer met een paar leuke schoenen.

Deleye, een naam om te dragen

Deleye heeft voor elke gelegenheid de mooiste outfits. Een speciale gelegenheid voor boys is ongetwijfeld de dag waarop ze hun communie, lentefeest of vormsel vieren. Het is een dag waarop ze de ster zijn, een stralende dag en vooral een dag waar ze in hun outfit hun goed moeten voelen. Het Deleye team weet door de jarenlange ervaring en professionaliteit haarfijn de wensen van ouders en kind te vertalen in de meest prachtige en unieke outfits voor deze zo speciale dag. Niets is ons te veel om jouw zoon te laten stralen. Bij Deleye en op Deleye.be vind je zeker en vast de perfecte feestoutfit. We bieden een enorme waaier aan merken en stijlen aan. De feestcollecties liggen in onze winkels en zijn beschikbaar op onze webshop. Ga je feestkleding zoals voor een communie kopen, dan is één ding heel belangrijk : comfort. Een communie outfit voor jongens moet naast mooi en feestelijk vooral draagbaar zijn. Je zoon moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn nieuwe outfit. Zo straalt hij echt op zijn dag. Een outfit die lekker zit, zorgt er bovendien voor dat de outfit langer mee gaat dan alleen die ene dag. Want er zijn ongetwijfeld wel meer feestjes waar hij zijn outfit nog eens uit de kast kan halen of zelfs in bepaalde combinaties zelf gewoon voor naar school.

Bij een communiefeest moet niet alleen de feestvierder in het nieuw staan. Ook de mama, papa, broer en zusjes willen op deze topdag er piekfijn uit zien. Deleye heeft dan ook een heel ruim aanbod mode voor gans het gezin. Shop nu snel D-Lux kleding bij Deleye.