Claris Virot

35 artikelen

Pagina
per pagina

35 artikelen

Pagina
per pagina

 Claris Virot 

Ontdek de prachtige handtassen van Claris Virot bij Deleye. De handtas die bij elke gelegenheid opvalt. Claris Virot werd in 2014 gelanceerd. De eerste collecties tassen waren uitsluitend vervaardigd uit python om de eenvoudige reden dat dit materiaal uitsluitend door exclusieve merken werd gebruikt. Het doel was en is nog steeds pythonleder toegankelijker maken door tassen te ontwerpen tegen veel scherpere prijzen dan die van grote mode- en lederhuizen. Hedendaags ontwerpt en produceert Claris Virot ook handtassen in plantaardig gelooid leer.  Claris Virot is een kleurrijk handtassenlabel, rijk aan energie en het weet zich steeds aan te passen aan de allerlaatste trends. Elk seizoen weet het zich te diversifiëren en biedt het essentiële modellen aan door de seizoenen heen. Vanaf het begin heeft Claris Virot zich gericht op kwaliteit en ethische productie. Het is zich dan ook enorm bewust van de zeldzaamheid van zijn grondstof en besteedt bijzondere aandacht aan internationale normen. De productie volgt dus de hoeveelheid huiden die op de markt beschikbaar is. Shop deze prachtige, exclusieve handtassen van Claris Virot bij Deleye en op Deleye.be.

Claris Virot, de essentiële klassieker van je garderobe!

Ontdek ons ruim aanbod luxe handtassen bij Deleye.

  • Als vrouw zal je maar graag niet over één, maar wel over meerdere mooie handtassen willen beschikken. Een handtas kiezen en kopen is steeds een kwestie van eerst voor jezelf uit te maken waar nu precies je voorkeur naar uit gaat. Deleye heeft een heel ruim aanbod tassen voor dames. We staan wel steeds voor stijlvolle handtassen van klassiek over sportief tot zeer trendy en modieus. Een fraaie handtas maakt je outfit helemaal af. Ons ervaren en professioneel team staat steeds klaar om heel vrijblijvend je te helpen in je zoektocht naar een dagdagelijkse tas of een tas die past bij je feestkleding. We hebben tassen in vele stijlen, modellen, kleuren en deze in verschillende prijsklassen. Wat betreft modellen hebben we onder meer clutches, shoppers, crossbody tassen, schoudertassen, handtassen en nog heel veel meer. Deleye is de multibrand shop bij uitstek. Voor dames, heren, tieners en kinderen hebben we een heel breed assortiment kleding, schoenen en accessoires. We volgen de trends op de voet. Bij Deleye kan je zowel fysiek shoppen te Roeselare, Kuurne en Brugge en online op www.deleye.be. Onze fysieke shops zijn elke dag geopend. Met uitzondering van de zondagnamiddag, de maandagvoormiddag en op feestdagen. Dan nemen we even rust. Op onze webshop kan je 24 op 24 shoppen. Bekijk nu snel Claris Virot handtassen bij Deleye en laat je verrassen.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.