Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Billieblush

17 artikelen

Pagina
per pagina

17 artikelen

Pagina
per pagina
"

Billieblush collectie online

Meisjes opgelet! Deleye heeft het prachtige, fantastische Franse meidenmerk Billieblush in collectie. Ben je een echt meisje? Hou je van prinsessenstijl? Dan is Billieblush een perfect merk voor jou. Het merk staat bekend om zijn lieve, girly kleding. De collecties zijn volledig in de geest van de tijd en is gemaakt voor zowel het comfort voor dagelijks gebruik als voor bijzondere momenten. 

We hebben ook bijpassende schoenen.

Deleye is specialist op gebied van feestkleding zoals communie of lentefeest

Met veel plezier verkopen wij reeds vele jaren de leukste en hipste meisjeskleding. Dit doen wij niet alleen vanuit onze drie vestigingen maar ook vanuit onze webshop! Met trots bieden wij een breed assortiment van exclusieve, bekende en hippe merken op het gebied van meisjeskleding. Naast de nieuwste meisjesmode kan je bij ons terecht voor dames-, heren-, en jongenskleding, schoenen en accessoires. Bij ons bestel je online steeds veilig en voordelig. Veilig omdat wij werken met de meest voorkomende betaalmogelijkheden en voordeling omdat wij geen verzendkosten aanrekenen boven een aangekocht bedrag van 90EUR. Je kunt je aangekochte artikelen zelf komen ophalen in één van onze winkels, in een postkantoor of postpunt of wij zenden het zo snel mogelijk naar je thuis op. Wij wensen je heel veel plezier tijdens het online Billieblush shoppen!

"