Atelier Rebul

27 artikelen

Pagina
per pagina
Atelier Rebul

27 artikelen

Pagina
per pagina

Atelier Rebul

Het was 1895 toen de jonge Franse apotheker, Jean Cesar Reboul, in Istanbul terechtkwam en er de basis legde voor het merk dat ondertussen over heel Europa bekend is voor huidverzorgings- en geurproducten. Generatie na generatie is de kennis nauwgezet overgedragen. Atelier Rebul hanteert veilige, natuurlijke en gezonde formules. De producten zijn vrij van chemicaliën. Schoonheid en gezondheid zijn volledig met elkaar in harmonie. Het aanbod bij Atelier Rebul is heel divers en ruim. De geurstokjes, geurkaarsen, roomsprays, parfums, zepen en tal van andere producten zorgen voor een heerlijke geur om je heen die trouwens heel lang blijft hangen. Het verfijnde assortiment bevat verschillende producten die zorgen voor een ongekende zintuigelijke beleving. Een van de geuren die je absoluut zal bekoren is de Istanbul collectie. Deze geur is uniek, onweerstaanbaar en omhult je in het aroma van het Oosten. Sluit je ogen en ervaar het mysterieuze in de Atelier Rebul collectie.

Verrijk jezelf en je interieur met de heerlijke, unieke geuren van Atelier Rebul.

Ontdek ons volledig lifestyle assortiment.

Geuren voegen zoveel toe aan het leven. Ze hebben de kracht om het alledaagse te veranderen in heerlijke genietmomentjes. Een fijne geur heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. Met geurproducten geniet je de ganse dag door van kleine geluksmomenten. Met geurproducten voeg je op verschillende plaatsen in huis een extra dimensie toe. Geurstokjes zijn houten stokjes die in geparfumeerde olie worden gedrenkt. Doordat ze van hout zijn absorberen ze de olie en verspreiden ze een bepaalde geur. Met het aantal geurstokjes kan je de intensiteit van het parfum bepalen. Geurkaarsen zijn speciaal vervaardigde kaarsen die een aangename geur verspreiden wanneer ze worden ontstoken. Deze geur wordt gecreëerd door het toevoegen van aromatische oliën aan het kaarsvet tijdens het produceren. Wanneer de kaars brandt, wordt de geur door de warmte van de vlam in de ruimte verspreid. Geurkaarsen geven niet alleen een aangename geur, ze geven ook gezelligheid en rust. Andere manieren om een geurbeleving in huis te creëren zijn geurkorrels en roomsprays. Deze artikelen koop je misschien graag voor jezelf maar zijn ook een heel leuk cadeau om te geven. Weet je echt niet welke geur de persoon waarvoor je cadeau wilt kopen verkiest? Koop dan een cadeaubon. Steeds leuk om te krijgen en vooral ook om te geven. De cadeaubon van Deleye kan je zowel online als in onze shops aankopen. Atelier Rebul shop je bij Deleye!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!