Assouline

30 artikelen

Pagina
per pagina

30 artikelen

Pagina
per pagina

Assouline 

Het bekende luxeboekenmerk Assouline werd in 1994 opgericht door Prosper en Martine Assouline in Parijs. Hedendaags is de uitgeverij Assouline gevestigd in New York. La Colombe d’Or was hun eerste uitgegeven boek en ging over de geschiedenis van een hotel in Zuid-Frankrijk. Assouline is meer dan een uitgeverij, het is een elegante poort naar een universum van kennis, kunst en verbeelding. Assouline heeft een heel andere dimensie aan boeken gegeven. Assouline boeken geven niet enkel informatie, het zijn objecten van schoonheid en verfijning die een gevoel vreugde en bewondering oproepen bij diegene die ze bezitten. Met hun oogstrelende omslagen zijn ze een lust voor het oog. In een tijd waar digitale media de overhand lijkt te hebben, blijft Assouline trouw aan de kracht en de betovering van het tastbare boek. Hun boeken vieren het erfgoed van ’s werelds meest exclusieve luxehuizen zoals Chanel, Dior, Louis Vuitton en Gucci. Ze richten zich op glamoureuze reisbestemmingen zoals Capri, de kust van Amalfi, Mykonos  en Zanzibar. Ze catalogiseren tot in de kleinste details de kunst, fotografie en vormgeving van bijvoorbeeld Picasso, Warhol en Mario Testino. Pimp je interieur op met een of meerdere boeken uit het Assouline assortiment. Deleye heeft er een ruim aanbod van.

Maak je interieur af met luxetafelboeken van Assouline.

Ontdek ons lifestyle assortiment zoals Mon Dada en Atelier Rebul.

Boeken laten liggen in de woonkamer is misschien voor veel mensen een no go. Het kan voor sommige onrustig en onopgeruimd overkomen. Maar niet als je een mooie kast hebt of als je ze op de salontafel legt. Sorteren op kleur geeft rust maar alles door elkaar leggen kan ook een bepaalde sfeer uitstralen. Boekenkasten worden terug meer en meer in huizen geïntegreerd. Een kast met mooie boeken ziet er indrukwekkend uit en uiterst sfeervol. Je kan de kast vullen met alleen maar boeken maar je kunt ook woonaccessoires erin plaatsen als afwisseling. Een plek waar luxe boeken zich helemaal thuis voelen is de salontafel. Je kunt er een paar opstapelen of je kunt er 1 of 2 losse boeken presenteren. Boeken die je op de salontafel legt worden ook koffietafelboeken genoemd. Een koffietafelboek is een groot, meestal hardcover boek over interieur, reizen, natuur, mode, auto’s, muziek, dranken of kunst. Bij Deleye vind je de magnifieke boeken van Assouline. Om nog meer sfeer te creëren in je woonkamer hebben we onder meer ook topmerken zoals Atelier Rebul en Mon Dada. Bij Deleye kan je shoppen op de manier die je zelf verkiest : online of in één van onze shops. Naast ons lifestyle assortiment hebben we een enorm aanbod mode voor dames, heren en kinderen. Steeds welkom.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!