Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

jeans

27 artikelen

per pagina

27 artikelen

per pagina

Meisjescollectie jeans online

Jeans is terug helemaal in. Hippe jeansjasjes, jeansrokjes of jeansbroeken, we hebben er een ruim en divers aanbod van. Gekende merken zoals Levi’s, American Outfitters, Cars, Liu Jo, Boof, Name It,… hebben leuke jeansartikelen. Het leuke aan jeans is dat het gemakkelijk te combineren is met alle soorten kleding en terug te vinden is in diverse kledingstijlen. 

We hebben ook bijpassende schoenen!

Jeansartikelen zijn helemaal hot!

Bij Deleye vindt u de meest populaire dames-, heren-, en kindermerken. De nieuwste mode voor de juiste prijs. U kunt bij ons perfect een volledige outfit aanschaffen en dit in de stijl die u het best ligt. Online mode artikelen snel en veilig bestellen, dat kan op Deleye.be. Deleye bezorgt uw bestelling volledig gratis boven een aangekocht bedrag van 90EUR naar een naar uw opgegeven adres. U kunt ook kiezen om het zelf af te halen naar een postkantoor of postpunt of in één van onze vestigingen. Wij danken u in uw interesse naar onze jeansartikelen voor meisjes.