Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zadig & Voltaire

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zadig & Voltaire meisjeskledij

Zadig & Voltaire is een Frans, populair kledingmerk opgericht in 1997 door Thierry Gillier. Zadig & Voltaire is een wereldmerk. Overal ter wereld van Parijs, New York tot in Azië. Deleye is bijzonder blij ook Zadig & Voltaire voor meisjes te kunnen aanbieden. Zadig & Voltaire staat voor stoer, speels en luxueus. De stijl is casual gecombineerd met rock en roll, basics die gecombineerd zijn met unieke items. Alle items zijn van bijzonder hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen wat een luxe gevoel geeft. De meisjeskleding van Zadig & Voltaire bestaat uit een combinatie van stoere en lieve items. Door de zachte stoffen is de kleding super comfortabel om te dragen. Lekker Zadig & Voltaire meisjeskleding shoppen doe je bij Deleye.

Mach met een paar leuke meisjesschoenen! Zadig & Voltaire, just rock!

Deleye, een naam om te dragen 

Kleding is gevoelig voor modetrends. Dat is bij kinderkleding niet anders. Je kan er zowel voor kiezen merkkleding te kopen als van minder bekende merken. Bij kinderkleding wordt vaak extra aandacht besteed aan de kwaliteit zodat deze sterk en comfortabel genoeg is. Zowel tijdens de vakanties als op school tijdens de speeltijd wordt er nogal wat afgespeeld. Kinderen zitten achter elkaar, trekken en duwen naar elkaar, voetballen op de speelplaats… Kinderkleding moet niet alleen sterk zijn, ze moeten ook eenvoudig in onderhoud zijn. Kinderen letten er nu eenmaal minder op om niet te morsen. Bij het drinken van een chocomelk, bij het eten van een koek met chocolade, bij het middageten… knoeien hoort daar nu eenmaal bij. Hou er dus ook steeds rekening mee bij de keuze met de verschillende activiteiten van je kind. Zo is er hippe kinderkleding voor de schooldagen, casual kleding om te spelen en feestkleding voor feestelijke aangelegenheden. Heel belangrijk voor je kind is dat zijn of haar kleding lekker zit. Niet te stijf of zijn of haar bewegingsvrijheid beperken. Kinderen hebben een hekel aan knellende kleding en ook aan kriebelige, wollen truien. Koop de mooiste kinderkleding online bij Deleye. Online shoppen bij Deleye kan snel, eenvoudig en vooral heel veilig. Je hebt keuze uit diverse, veilige betaalmogelijkheden. Na afhandeling sturen we je pakketje zo snel als mogelijk op naar adres naar keuze, naar postpunt of je kunt het komen afhalen naar één van onze drie fysieke winkels. Past er iets niet of is het niet zoals je het verwacht had? Je hebt steeds 30 dagen retourrecht*. Kinderkleding online shoppen was nog nooit zo leuk als bij Deleye!