Rae

Geen producten gevonden voor deze selectie.

RAE

Deleye houdt van Belgische merken. Zo ook van RAE. RAE werd in 2018 opgericht, vrij recent nog. Het is een luxe confectielabel voor dames die van mode houden. Het doel van RAE is dameskleding ontwerpen dat vooral draagbaar is en waar vrouwen zich goed, sterk, zelfverzekerd en mooi in voelen. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. RAE combineert luxe stoffen en prints gecombineerd met eigentijdse ontwerpen met klassiek maatwerk en een romantische touch. De collectie kan zowel binnen het eigen merk als met een ander label gemakkelijk gecombineerd worden. Elk seizoen brengt de ontwerpster een prachtige collectie op de markt. Zowel casual draagbaar of op een feestje. Het zijn steeds luchtige items die bij dames van elke leeftijd in de smaak vallen. Ontdek RAE bij Deleye en op Deleye.be.

Combineer jouw RAE outfit met een tof paar schoenen.

RAE, Belgisch toplabel!

Welkom bij Deleye en op Deleye.be. Als je op zoek bent naar een nieuwe outfit, dan ben je bij Deleye aan het juiste adres. We kleden dames, heren, tieners en kinderen. Welke stijl je ook hebt, bij Deleye vind je het ongetwijfeld. Reeds decennia lang geven we het beste van onszelf als het over mode gaat. Ons ervaren en bijzonder professioneel team staat steeds klaar om je heel vrijblijvend te helpen. Ook online. Bij Deleye ontdek je elk seizoen opnieuw de nieuwste en mooiste collecties. Kom dan ook heel snel jouw favoriete items kiezen uit de nieuwste collectie zodat je niets hoeft te missen van de allerlaatste modetrends. Het aanbod is bij Deleye zo ruim en divers dat je ze eindeloos met elkaar kan combineren, mixen en matchen dus naar hartenlust. Deleye  heeft drie fysieke winkels. Te Roeselare, Brugge en Kuurne. Onze shops zijn vlot te bereiken daar ze gelegen zijn net buiten de stadskernen. Parkeerplaatsen genoeg en dicht bij de deur gelegen. Daarnaast hebben we ook een bloeiende en heel uitgebreide webshop. 24 op 24 kan je shoppen op de website van Deleye. Onze fysieke shops zijn elke dag geopend met uitzondering van de zondagnamiddag en maandagvoormiddag en feestdagen. Shoppen is nooit zo leuk als bij Deleye. Shop nu snel je favoriete outfit van RAE en laat je verrassen!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.