Marie Martens

16 artikelen

Pagina
per pagina

16 artikelen

Pagina
per pagina

Marie Martens damestasssen

De Belgische designer, Marie Martens ontwerpt prachtige, hippe handtassen. Ze woont en werkt in Versailles maar komt oorspronkelijk uit Gent. Marie Martens volgde geen modeopleiding noch was ze voordien aan de slag in de modewereld, maar haar werk bracht haar wel naar de Franse hoofdstad die haar geïnspireerd heeft om zelf creatief aan de slag te gaan. Eerst met een juwelencollectie die ze zelf produceerde, maar stiekem droomde ze al langer van handtassen. Marie Martens vindt het een uitdaging om de juiste combinaties te maken tussen verschillende ledersoorten, stoffen voor de voering, kettingen, ritsen en riemen. De handtassen van Marie Martens bezitten een magische formule : liefde voor prachtige materialen en chique details gecombineerd met een tijdloos gevoel voor stijl. Een stijl die iedereen weet te verleiden. Een authentiek Parijs label, doorspekt met een verfrissend Belgisch tintje. Van Belgische oorsprong met veel liefde voor Parijs. Ontdek de prachtige handtassen van Marie Martens bij Deleye en op Deleye.be. Wij zijn fan!

Shop de mooiste handtassen van Belgische ontwerpster Marie Martens! Laat je verrassen door onze volledige collectie damestassen!

Deleye, een naam om te dragen 

Handtassen zijn onmisbare metgezellen geworden van de meeste dames. Het zijn een unieke uiterlijke verklaring geworden van de status van de vrouw en van de mode. Naast het toevoegen van glamour aan het uiterlijk zijn tassen vooral functioneel. Menig dames sleuren graag veel mee in hun handtas. Denk maar aan één of meerdere portemonnees, gsm, make-up, zakdoekjes, spiegeltje, borstel of kam, sleutels… Het is dan ook niet verwonderlijk dat een vrouw gemiddeld 76 dagen van haar leven bezig is met in haar tas te zoeken. De meeste vrouwen hebben dan ook een flinke tassencollectie met een tas voor elke gelegenheid. Je hebt een grote shopper voor een gezellig middagje winkelen, handige schoudertasjes voor een etentje, een clutch voor een feest… Des te groter de tas, des te meer spullen je mee zal nemen. Kies dus voor een middelmatige grootte. Controleer ook regelmatig de inhoud van je tas en gooi de dingen die je  niet nodig hebt weg. Je zou verbaasd zijn hoeveel troep en afval dames in hun tas meedragen. Deleye heeft een heel ruim en divers aanbod damestassen. Heel veel modellen, stijlen, kleuren en deze van verschillende gekende en opkomende merken. We selecteren op kwaliteit en op look. Zowel klassieke modellen als trendy modellen. Zo hebben we voor elk type dame een handtas die matcht bij haar favoriete outfit. Shop jouw lievelingstas op Deleye.be. Online shoppen bij Deleye betekent snel, eenvoudig en heel veilig aankopen. Veel shopping fun!