Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

HAN

28 artikelen

Pagina
per pagina

28 artikelen

Pagina
per pagina

HAN Damesriemen

H.A.N. riemen by Deleye. Deze ceinturen voor dames zijn geen confectie artikel, maar een authentiek handgemaakt product dat mits oude ambachtelijke technieken wordt vervaardigd en toch alleen maar inspeelt op de high fashion normen van de 21ste eeuw. H.A.N riemen worden gesmaakt door de elegante, onafhankelijke en sportieve dame met eigen trendy inzichten en dynamische verwachtingen. Dames die zelf authentiek zijn willen dit ook met de keuze van hun kleding en hun accessoires uitstralen. De ceinturen worden ambachtelijk vervaardigd te Waalwijk, het historisch kernpunt van de voormalige lederwarenindustrie in Nederland. H.A.N. is een submerk van de Jan Pulles Leather Company. Na het ontwerpen en produceren van een exclusieve, casual lijn was het voor de hand liggende keuze om ook te gaan voor een totaal nieuwe collectie van handgemaakte stijlvolle damesriemen met een volledig nieuwe merknaam. Doordat men deze luxe riemen internationaal wilde lanceren mocht de naam niet te eenzijdig Nederlands klinken. Men koos voor H.A.N. . De verkorte naam in combinatie met de punttekens bood op deze manier ook veel perspectieven voor extra marketing acties. Als je H.A.N. uitspreekt op z’n Nederlands verwijst het naar de roepnaam van dochter Hanneke die zij als kind kreeg. H.A.N. straalt zoals eerder gezegd luxe, standing uit met het nodige oog voor detail en kwaliteit. De collecties bieden een ruime keus aan kleuren, prints en breedtes. De damesriem is tegenwoordig een echt modeaccessoire. Ze maakt je garderobe helemaal af. Het is belangrijk dat je je riem afstemt op je outfit.

Deleye heeft ook prachtige handtassen! H.A.N. riemen stralen luxe uit!

Deleye, een naam om te dragen 

In de kleerkast van de gemiddelde dame vind je zeker een aantal riemen. Ben je toch op zoek naar een passende riem voor jouw nieuwe outfit dan kan je zeker een kijkje nemen op www.Deleye.be. Wij bieden je verschillende kleuren, modellen en maten aan en deze in verschillende prijscategorieën. Online bestellen biedt alleen maar voordelen : gemakkelijk, snel en veilig. Je hebt keuze uit diverse betaalmogelijkheden en verzendopties. Je kan je favoriete riem laten opsturen naar je thuis, op je werk, bij vrienden… Andere mogelijkheden zijn naar een postpunt of je kunt het zelf ophalen in één van onze filialen te Roeselare, Brugge of Kuurne. Ben je niet tevreden of de kleur, het model of de maat? Dan kan je gratis retourneren. Deleye is een betrouwbare en uitgebreide webshop. We hebben mode voor gans het gezin. We kleden iedereen van het gezin van kop tot teen.