Gertrude Gaston

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gertrude & Gaston

Gertrude & Gaston is een Frans kledingmerk opgericht in 2008 door Romain en Géraldine Teboul. Hun eerste collectie was Gertrude, gericht op stedelijke en modebewuste dames. De verfijnde stijl in combinatie met comfort viel al snel in de smaak bij menig dames. In 2015 werd Gertrude & Gaston geboren. Het is een gemengd, unisex label dat innovatie en functionaliteit belichaamt in trendy collecties. Gertrude Gaston maakt er een erezaak van om kwaliteitskledij voor dames en heren te ontwerpen en te vervaardigen waarbij ze bijzonder veel aandacht besteden aan de snit, de gebruikte materialen, de afwerking en de details om je beste te bieden op gebied van stijl en comfort. Hedendaags is de naam terug veranderd naar Gertrude omwille van verschillende redenen. Hun collectie bestaat nog steeds uit een dames-, een heren- en een unisex lijn. Gertrude staat vooral bekend om hun kwalitatief, hoogstaande donsjassen. Deleye volgt de dameslijn. We hebben diverse modellen en deze in vele kleuren. Ze zijn heel aangenaam om te dragen en trotseren vooral de koude. Hou je in de winter lekker warm met een donsjas van Gertrude Gaston!

Gertrude Gaston, een vriendelijk merk met een intuïtieve geest!

Combineer jouw Gertrude Gaston jas met een bijpassende sjaal en muts!

In de winter is het geen overbodige luxe een of meerdere kwaliteitsvolle winterjassen in je garderobe te hebben. Niemand houdt van een onbehagelijk gevoel en het kan je humeur helemaal doen overslaan als je buiten komt en je het koud hebt. Een goede winterjas moet niet alleen de koude trotseren, ze moet ook water- en winddicht zijn. Daarom is de aankoop van een goede winterjas van groot belang. Deleye vindt het daarom heel belangrijk jassen aan te bieden van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod is heel ruim en divers. We hebben tijdloze winterjassen maar ook trendy exemplaren. Een jas helpt ook bij het uitstralen van je identiteit. Met ons aanbod jassen in verschillende kleuren, modellen, materialen en dessins zitten er zeker exemplaren bij waar je helemaal weg van bent en die perfect bij je persoonlijkheid passen. Een jas dragen die past bij je persoonlijkheid geeft bovendien een boost aan je zelfvertrouwen. Je kunt ons aanbod jassen ontdekken in één van onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne of online op www.deleye.be. Stijl zit in ons bloed. Een bijzonder professioneel en ervaren team staat steeds klaar om hun kennis naar jullie over te brengen. We geven graag tips en helpen je graag bij je keuze. Heel vrijblijvend uiteraard. Laat je verrassen door ons aanbod Gertrude Gaston damesjassen bij Deleye. Wij zijn er alvast fan van.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.