KOPPELVERKOOP op de herfst-wintercollectie 2018 bij aankoop van min. 2 stuks, meer info hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Miss Leod Meisjes

Miss Leod Meisjes

Welk meisje droomt niet van een romantisch kleedje die uitwaaiert bij het ronddraaien? Bij Miss Leod wordt die fantasie werkelijkheid. Miss Leod, een Italiaanse meisjescollectie voor wie z’n communie of lentefeest doet of die naar een feestje moeten. De communie- en lentefeestkleding  2018 van Miss Leod voor meisjes is romantisch getint met oog voor detail. Prachtige, betoverende kleedjes afgewerkt met parels, strikken, bloemen of strass zijn kenmerkend voor dit unieke merk. De kleedjes zijn vervaardigd uit de beste materialen en de mooiste kleuren. Miss Leod is een typisch communie- en lentefeestcollectie maar bepaalde kleedjes kunnen ook perfect gedragen worden voor een ander feestje.

Deleye heeft ook prachtige schoenen van gekende merken voor meisjes!

Miss Leod, een toplabel

Het modehuis Deleye heeft een zeer uitgebreid en exclusief assortiment feestkleding voor meisjes. Zowel voor een communie- en lentefeest of een ander feest hebben we prachtige kleding en accessoires.

Ons team, zowel in onze fysieke winkels als het webteam, staat altijd paraat voor gepersonaliseerd advies dat steeds vrijblijvend is.

Be Welcome