• Meer dan 200 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf € 90 naar BE en NL

Miss Leod meisjescollectie online

Deze artikels zijn online niet te verkrijgen, voor verdere vragen neem contact op met de klantendienst

Miss Leod meisjescollectie online

Welk meisje droomt niet van een romantisch kleedje die uitwaaiert bij het ronddraaien? Bij Miss Leod wordt die fantasie werkelijkheid. Miss Leod, een Italiaanse meisjescollectie voor wie z’n communie of lentefeest doet of die naar een feestje moeten. De communie- en lentefeestkleding  2017 van Miss Leod voor meisjes is romantisch getint met oog voor detail. Prachtige, betoverende kleedjes afgewerkt met parels, strikken, bloemen of strass zijn kenmerkend voor dit unieke merk. De kleedjes zijn vervaardigd uit de beste materialen en de mooiste kleuren. De Miss Leod collectie is een typisch communie- en lentefeestcollectie maar bepaalde kleedjes kunnen ook perfect gedragen worden voor een ander feestje. De zomercollectie ’17 bestaat onder meer uit een magnifiek donkerblauwe jurk met de onderkant in plissé, een wit jurkje met donkerblauwe lendenband en met print van bloemen die in het donkerblauw afgeboord zijn, een wit/ecru jurkje met een reliëfprint en een lendenband met parels, een wit jurkje met een strik aan de schouder en beige strepen aan de onderkant in satijn, een roze jurkje met reliëfprint en een roze jurkje met een onderkant in voile. Een prachtcollectie voor prinsessen!

 

Deleye heeft een ruim assortiment jurken voor communie- of lentefeest!

 

Het modehuis Deleye heeft een zeer uitgebreid en exclusief assortiment feestkleding voor meisjes. Zowel voor een communie- en lentefeest of een ander feest hebben we prachtige kleding en accessoires. 

Ons team, zowel in onze fysieke winkels als het webteam, staat altijd paraat voor gepersonaliseerd advies dat steeds vrijblijvend is.

Be Welcome