10% korting op zomer 20 | 15% korting op 13 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Blue Bay dassen lente- en zomercollectie 2020 online

Blue Bay dassen lente- en zomercollectie 2020 online

Het Belgisch, hedendaagse merk Blue Bay vervaardigt kleding en accessoires voor jongens, meisjes en dames. De jongenscollectie oogt stijlvol met hier en daar een stoer kantje. De kleding kan zowel stijlvol gedragen worden als casual. Het is wel een feit dat jouw zoon met een Blue Bay outfit steeds gezien mag worden! De zomercollectie 2020 voor jongens bestaat ook uit prachtige accessoires. Zo hebben we onder meer stropdassen en strikjes. Ze worden het meest gedragen op het lente- of communiefeest van je kapoen maar ook voor een familiefeestje of een stijlvol verjaardagsfeest van familie of vrienden. We hebben diverse dassen wat betreft kleur als patroon.

 

Ontdek ook de prachtige jongenskleding van Blue Bay op Deleye.be.

 

De communiecollectie is binnen!

 

Vind je het ook zo leuk om in je zetel rustig online te shoppen? Ook op Deleye.be kan je je zoon in het nieuw stoppen zonder zorgen. Zonder zorgen bestellen betekent bij ons : veilig betalen met de meest gebruikelijke betaalmethoden, snelle levering, gratis retourdienst binnen de 14 dagen na aankoop en een garantie dat je ons steeds kunt contacteren indien er een probleem zich voordoet.

Trouwens, wist je dat wij geen verzendkosten aanrekenen boven een aangekocht bedrag van 90 EUR! Aarzel dus niet en koop je favoriete Blue Bay artikel vandaag nog op www.Deleye.be.