Ons nieuwe lente-zomermagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Milestone herenkleding winter 2018 online

Milestone herenkleding winter 2018 online

Milestone is een Duits merk van jassen voor dames en heren. 

Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een grote internationale speler op het gebied van jassen. Ze zijn fel gegeerd omwille van hun design, hun hoogwaardige kwaliteit en hun levendige materialen. U merkt onmiddellijk de unieke schoonheid van het model. De perfecte combinatie van modieus, hoog draagcomfort en functionaliteit maken ze buitengewoon top. Deleye biedt een mooie collectie herenjassen van het merk Milestone aan. We hebben diverse modellen in verschillende materialen. De wintercollectie 2018 bestaat onder meer uit lederen jassen, dikke winterjassen, jassen met voering in legerprint, jassen met ecologische bontkraag,... Deze jassen zijn zorgvuldig geselecteerd naar de nieuwste trends en mode.

 

Deleye heeft ook Milestone jassen voor dames.

 

Specialist in modieuze kwaliteitsjassen!

 

Bij Deleye vindt u een Milestone jas die bij u past. Deleye heeft drie fysieke winkels en een uitgebreide webshop.

Natuurlijk willen wij dat u veilig en met plezier winkelt bij Deleye. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die veilig en vertrouwd zijn. U kunt betalen met iDEAL, Visa, MasterCard en Bancontact. 

Mocht de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoen dan is dat geen enkel probleem. U kunt alles gratis terugsturen binnen de 14 dagen na aankoop. Voor de voorwaarden van retourneren verwijzen we u graag naar onze site. Onder klantenservice staat het item retourneren. 

Wenst u toch een bezoekje te brengen aan een van onze winkels, bekijk eerst de openingsuren op Deleye.be. Geen tijd tijdens de week of op zaterdag? Geen probleem, de zondagmorgen staan de deuren vanaf 10h tot 12h voor u open.

U bent steeds welkom!