PINKSTERACTIE -15% korting op alle schoenen en handtassen! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

MENS herenkleding winter 2019 online

MENS herenkleding winter 2019 online

MENS is een Duits fashionlabel van herenbroeken. Het zijn kwalitatief hoogwaardige herenbroeken die vervaardigd zijn uit eersteklas stoffen met een maximale bewegingsvrijheid en een optimale pasvorm. De wintercollectie 2019 bestaat uit een divers aantal klassieke herenbroeken waarbij stijl en kwaliteit de voornaamste kwaliteiten zijn. Ontdek deze collectie op Deleye.be.

 

We hebben MENS broeken in grotere maten!

 

Deleye heeft ook bijpassende heren overhemden.

 

Bij Deleye.be kan je al jouw kleding online kopen : van dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenen tot accessoires. We hebben ruime en diverse collecties merkartikelen in onze webshop en in onze fysieke winkels. 

Deleye, het huis van de mode in Roeselare, Kuurne en Brugge. Je vindt bij ons alle trends en modemerken die een eigen beleving hebben.We zijn een professionele en betrouwbare webshop waarmee je eenvoudig en snel online kleding, schoenen en accessoires kunt kopen. Jouw tevredenheid is voor ons essentieel. 

Daarom vinden we het heel belangrijk dat je jouw vragen of opmerking met ons deelt. Dat kan telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88  op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of via webshop@deleye.be. 

Je bent van harte welkom op onze site en in onze webwinkel.