Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Heren Karl Lagerfeld riemen

Filteren

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Karl Lagerfeld riemen online

Een van de meest invloedrijke modeontwerpers was de Duitse Karl Otto Lagerfeld. Lagerfeld, een luxueus kledingmerk voor heren, biedt een zeer groot divers assortiment aan. Hij ontwerpt zowel een stijl die casual als chique overkomt. De nieuwste collectie bestaat niet alleen uit prachtige herenkleding, we hebben ook prachtige accessoires zoals kwaliteitsvolle riemen in de klassieke kleuren. Ze passen bij elke outfit!

We hebben ook Lagerfeld herenkleding!

Klasse riemen!

Online aankopen bij Deleye biedt heel wat voordelen. Zo garanderen we steeds een snelle service, veilige betaalmethode en bovendien betaal je geen verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90EUR. Heb je hulp nodig bij het online bestellen? Stuur dan een mail naar webshop@deleye.be. We beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk. Wist je dat Deleye drie vestigingen heeft? Zowel in Roeselare, Brugge of Kuurne ( bij Kortrijk) staat een ervaren en gespecialiseerd team klaar om je bij te staan bij het kiezen van je nieuwste Lagerfeld outfit. Steeds welkom!