Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Lalotti t-shirts

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Lalotti t-shirts zomer 2020 online

Lalotti by Deleye. De lente- en zomercollectie 2020 is ruim en divers. Een voorbeeld zijn de prachtige t-shirts. Het Belgische label Lalotti is gespecialiseerd in luxe knitwear dat geproduceerd wordt in Italië. Om de knitwear te fabriceren maken de ontwerpers gebruik van kwaliteitsgarens. Zowel jonge als minder jonge dames worden aangetrokken door dit topmerk. Ontdek de broeken op Deleye.be en laat je verleiden. 

We hebben ook truien  van Lalotti. 

Modieuze t-shirts!

Het bestellen van Lalotti t-shirts bij Deleye is zeer gemakkelijk, snel en veilig. Nadat we jouw betaling hebben ontvangen versturen we zo snel mogelijk je bestelling naar je ingevulde adres. Wist je dat we geen verzendkosten aanrekenen boven een aangekocht bedrag van 90EUR? Als dat nog niet genoeg is bieden we je ook een gratis retourdienst aan. Dat betekent dat je binnen de 14 dagen jouw bestelling gratis kunt retourneren. Ook vanuit Nederland. Damesmode bestellen doe je dus gewoon op Deleye.be of je springt even binnen in één van onze drie filialen te Roeselare, Brugge of Kuurne.