Onze winkels zijn open | 10% korting op zomer 20 | 15% korting op 14 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Pinko rokken zomer 2020 online

Pinko rokken zomer 2020 online

Ken je Pinko? Eind de jaren ’80 werd het Italiaanse modelabel gecreëerd door Pietro Negra en Cristina Rubini.  Bij Pinko staat creativiteit en kwaliteit op nummer één. Het is een stijlvol modemerk met trendy collecties. Vele celebs zijn er fan van. Het maakt kleding voor de moderne, cosmopolitan vrouw, die zich graag sexy kleedt maar in stijl. Een vrouw met een sterke persoonlijkheid, maar tegelijkertijd dynamisch en gesofisticeerd. Met zo een outfit slaag je voor iedere gelegenheid. De lente- en zomercollectie 2020 bestaat onder meer uit stijlvolle, trendy rokken.

 

Deleye heeft ook Pinko blouses.

 

On-trend rokken.

 

Deleye biedt een exclusieve selectie Pinko fashion. Bekijk de gehele collectie online en voeg je favoriete items onmiddellijk toe aan je online winkelwagen.

Deleye is de online fashion store voor het ganse gezin. Zowel voor dames, heren, tieners en kinderen is er op www.deleye.be veel mooie mode van de meest gewaardeerde merken te vinden. Zo hebben we voor iedere stijl en smaak kleding, schoenen en accessoires. Kijk rustig rond in de online shop en bestel jouw favoriete stukken snel, gemakkelijk en veilig online. Wij behandelen je bestelling zo snel als mogelijk.

Check regelmatig de site op nieuwe items!