Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Xandres jeans

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Xandres jeans

Xandres, puur Belgische mode, richt zich tot de stijlvolle, zelfbewuste dames die van mode houden. De ontwerpen zijn tijdloos en ze maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Deleye heeft een ruime collectie Xandres damesmode. De nieuwe collectie bestaat onder meer uit trendy jeansbroeken.

We hebben ook bijpassende truien.

Trendy jeansbroeken

Deleye heeft drie fysieke winkels : te Roeselare, Brugge en Kuurne. We verkopen kwalitatieve dames-, heren-, en kinderkleding, schoenen en accessoires tegen de juiste prijs. Je kunt er steeds voor kiezen om in een van onze winkels langs te komen of om te winkelen in onze webshop. Wij garanderen je uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires online en in onze winkels. Bestellen op Deleye.be gaat heel gemakkelijk. Je kunt rustig rondkijken in onze webshop en als je een item heeft gezien dat je graag bij ons zou willen bestellen kan dit heel snel afgehandeld worden. Aarzel niet en bestel snel jouw favoriete Xandres kledingstuk!