Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Caroline Biss jeans

Filteren

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Caroline Biss jeans online

Voor het Belgische modelabel Caroline Biss draait alles om eenvoud. De creaties zijn smaakvol en uniek en ze zijn heel kwalitatief. We hebben elk seizoen een heel ruim en divers aanbod dameskleding van Caroline Biss. Een voorbeeld zijn de comfortabele jeans. Ze zitten als gegoten en ze zien er prachtig uit! Bestellen maar! 

 

Deleye heeft ook prachtige Caroline Biss kleedjes!

 

Comfortabele jeans

 

Caroline Biss dameskleding online bestellen doe je gemakkelijk bij Deleye.be. Wij bieden je dit prachtig modelabel aan tegen de juiste prijs. Kleding bestellen op Deleye.be gaat snel en simpel. Wij hebben kleding voor elke gelegenheid. Voor ons is het belangrijk om je van dienst te zijn met kwaliteit en service. Online bestellen bij Deleye staat ook voor : geen verzendkosten boven een bedrag van 90EUR,  binnen de 14 dagen gratis retourneren en snelle levering. Betalen is steeds 100% veilig en kan met Bancontact, iDEAL, Paypal en de meest gebruikte kredietkaarten. Het enthousiaste Deleye team staat steeds klaar om met een glimlach je te helpen,  zowel in onze filialen als op webshop@deleye.be. 

Be welcome!