Onze winkels zijn open | 10% korting op zomer 20 | 15% korting op 14 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Riani broeken zomer 2020 online

Riani broeken zomer 2020 online

Riani is een Duits-Italiaans kledingmerk voor dames. Dit topmerk werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen. Riani is de mode die je altijd optimaal kleedt. Voor elke gelegenheid is er wel een outfit die past. De lente- en zomercollectie 2020 brengt een prachtige collectie. Traditioneel, maar niet conservatief. Zo hebben we comfortabele broeken in diverse tinten, geklede broeken, ruitjesbroeken, broeken in dierenprint, met wijde pijpen...

Deleye heeft naast een uitgebreide collectie Riani dameskleding ook prachtige accessoires zoals sjaals. Ontdek ze op Deleye.be.

Prima pasvorm!

Bekijk de elegante collectie van het topmerk Riani online in de shop van Deleye.be. Heb je het geschikt kleedje, blouse, pull of ander kledingstuk  gevonden? Aarzel niet en bestel eenvoudig online. We rekenen geen verzendkosten aan boven een aangekocht bedrag van 90EUR. Ben je niet tevreden dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen gratis* terugzenden, ook vanuit Nederland. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar webshop@deleye.be. Wij danken je voor het vertrouwen.