Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Les Cordes dames sjaals winter 2019 online

Les Cordes dames sjaals winter 2019 online

Deleye & Bekult hebben zowel Les Cordes armbanden, halskettingen als oorringen voor het winterseizoen. Ze zijn kwalitatief hoogstaand, ze ogen prachtig en bovendien zijn ze helemaal niet duur. Les Cordes fantasiejuwelen worden ontworpen door broer en zus De Vroey die de kracht zijn achter het hippe label uit Antwerpen. Ze hebben beiden een passie voor schoonheid en juwelen en dat merk je aan de creaties! Daarnaast hebben we voor de winter 2019 ook prachtige sjaals in de nieuwste en mooiste seizoenskleuren.

 

Sjaals in de mooiste seizoenskleuren!

 

Online juwelen aankopen? Deleye biedt een groot, divers aanbod juwelen aan  zowel online op Deleye.be als in haar fysieke winkels. Ook Les Cordes kan je bij ons aankopen. Deleye heeft reeds 30 jaar ervaring in de modewereld. 

Wij staan steeds klaar om je vrijblijvend modeadvies te geven. 

Online bestellen bij Deleye is helemaal niet moeilijk en veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat je betalingen veilig gebeuren en dat uw privacy bewaard wordt. Als je toch niet zo tevreden bent met je aankoop, kan je de artikelen gratis terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst. 

Geniet van je zoektocht naar je favoriete accessoire op Deleye.be.