Christmas is coming... Ontdek onze cadeautips hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Riani accessoires wintercollectie 2018 online

Riani accessoires wintercollectie 2018 online

Riani is een modelabel uit Duitsland. Het merk vervaardigt niet alleen kleding maar ook accessoires en dit telkens met hoogwaardige materialen. De accessoires i zijn chique en elegant. Ze zijn select, maar nooit verwaand. De nieuwste en mooiste collectie  accessoires heeft Deleye voor u geselecteerd. Deleye heeft onder meer prachtige Riani sjaals in voorraad. We hebben effen sjaals en sjaals in bloemenprint.

Er is niets zo eenvoudig als er perfect gekleed uitzien in de creaties en accessoires van Riani. Bekijk de dameskleding op Deleye.be. 

Magnifieke sjaals in de prachtigste kleuren! Ook met bloemenprint!

Accessoires zijn onmisbaar in de kledingkast van dames. Dit kan gaan om een mooie handtas, een fijne sjaal, handschoenen of een hoedje. Alle accessoires bij Deleye zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen en we hebben een diverse keuze wat betreft stijl, soort,  kleur en prijs. Op Deleye.be kunt u steeds snel, gemakkelijk en veilig uw accessoires van uw dromen aankopen.Als u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het artikel gratis retourneren binnen de 14 dagen. Heeft u nog vragen over uw bestelling, betalen, prijzen, levering, retouren of een andere vraag? U kunt ons steeds telefonisch contacteren of via webshop@deleye.be. We trachten u steeds zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen. Shop nu snel Riani sjaals op Deleye.be!