10% korting op zomer 20 | 15% korting op 13 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Riani accessoires zomercollectie 2020 online

Riani accessoires zomercollectie 2020 online

Riani is een modelabel uit Duitsland. Het merk vervaardigt niet alleen kleding maar ook accessoires en dit telkens met hoogwaardige materialen. De accessoires zijn chique en elegant. Ze zijn select, maar nooit verwaand. De nieuwste en mooiste zomer accessoires heeft Deleye voor jou geselecteerd. Deleye heeft onder meer prachtige Riani sjaals en riemen in voorraad. 

Er is niets zo eenvoudig als er perfect gekleed uitzien in de creaties en accessoires van Riani. Bekijk de dameskleding op Deleye.be. 

Magnifieke sjaals in de prachtigste kleuren! 

Kwaliteitsvolle riemen!

Accessoires zijn onmisbaar in de kledingkast van dames. Dit kan gaan om een mooie handtas, een fijne sjaal, handschoenen of een hoedje. Alle accessoires bij Deleye zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen en we hebben een diverse keuze wat betreft stijl, soort, kleur en prijs. Op Deleye.be kan je steeds snel, gemakkelijk en veilig je accessoires van je dromen aankopen.Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je aankoop kan je het artikel gratis retourneren binnen de 14 dagen. Heb je nog vragen over je bestelling, betalen, prijzen, levering, retouren of een andere vraag? je kunt ons steeds telefonisch contacteren of via webshop@deleye.be. We trachten je steeds zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen. Shop nu snel Riani sjaals op Deleye.be!