Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Trend herfst-winter 2020

Wijd

Trend van het moment: wijde broeken & rokken

Geef je skinny jeans af en toe een dagje vrij door met een wijde broek of rok de deur uit te gaan. Weet je niet goed hoe je die het best stylet? Wij kunnen er wel wat over (k)wijd!

Look 1: 70’s flared

De 70’s zijn terug! Niet alleen rollerblades, crop tops en tie dye steken een halve eeuw na hun geboorte de kop weer op, ook flared broeken of zogenaamde olifantenpijpen hangen weer overal in de rekken. Net zoals toen combineer je ze het best met een strak T-shirt, crop top of aanpassende trui. Je kan nog kiezen tussen hip jeans, luxueus fluweel of een nette krijtstreep. Yes sir, I can boogie!

Look 2: pretty palazzo

Ook de palazzobroek zag het licht in de jaren zeventig. Dit model is ideaal voor wie een broek ook bovenaan graag wat losser heeft. De favoriete palazzostof? Ribfluweel! Ook een meer geklede ruitjesbroek met wijde pijpen zie je dit najaar vaak terugkomen. Combineer jouw favoriete paar met een gebreide trui en stop die half in je broek voor een geslaagde ‘French tuck’. Tan van Queer Eye zal blij zijn!

Look 3: plissé please

Ben jij nog niet klaar om je rokken op te bergen? Hoeft ook niet! Met een lange plissérok ga jij stijlvol de winter in. Wie nog een outfit zoekt voor de feestdagen, kan zeker een wijde rok met feestelijke details of veel kleur overwegen! Of maak een glansrijke entrée in een shiny exemplaar. Niet zo’n fan van kleine plooitjes? Dan is deze uitwaaierende rok in lederlook misschien meer jouw ding. Heel stoer!

Shop nu

Onze trend items

Alle trends voor dit seizoen!

Voor je het weet staat de herfst-winter alweer voor de deur. Bereid je stylish voor op het najaar met dé fashiontrends van de herfst-winter 2020. Shiny stoffen, cowgirl, eco nature… Wij stellen de trends trots aan je voor, jij mag ze straks even trots dragen. Win-winter! Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier de nieuwste najaarstrends. 

 

TREND
Eco nature

De natuur in je kleerkast? Let's go eco! 

TREND
Genderneutrale kleuren

Lila, Yellow submarine en Purple rain zijn dé soundtracks van de herfst!

TREND
Black & white

Zwart of wit? Je hoeft niet te kiezen!

TREND
Neo-bourgeois

Move over, Michelle Obama!

Kan jouw herfstgarderobe ook een update gebruiken? Wil je graag te weten komen welke kleuren, stoffen en prints een must zijn in je kledingkast dit najaar? Wij helpen je graag! Laat je inspireren en bekijk gauw de nieuwste trends voor de komende herfst/winter.