Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Feest! 

Welke comfy partylook kies jij? 
It’s the most wonderful time of the year! Ook in beperkte kring maak jij er fantastische feestdagen van met een - al dan niet letterlijk - schitterende outfit. En in 2020 mag die bovenop stylish ook nog eens comfy zijn! Wij zetten de tofste knusse partylooks voor jou in de spotlight. Zet jij de champagne koud?

What a bright time

Na zo’n donker jaar mag jouw feestoutfit wel wat feller zijn, toch? Geen betere kleur dan de kleur van de hoop; groen. Zo’n wikkeljurk zit trouwens extra comfortabel! Staat er een wandeling op het programma? Trek dan snel je rode mantel aan! Je feestoutfit hoeft zeker niet effen te zijn. Een tof motiefje zoals ruitjes of luipaard is zeker ook welkom op het feest. Cheers!

Little black dress

Een veilige, maar stijlvolle keuze is en blijft natuurlijk de little black dress. Ook daarmee kan je je zeker onderscheiden, dankzij de uiteenlopende modellen en details. Zo kan je kiezen tussen driekwartmouwen, een accent in tule of broderie, leder, pofmouwen,… Toch liever een broek dan een jurk voor een huiselijke sfeer? Een zwarte broek met brede pijpen verzoent comfy en chic! Say yes to the little black dress (or pants)!

Shine on!

Zei er daar iemand Nieuwjaar? Daar hoort glitter & glamour bij! Een satijnen rok, jurk of blouse bijvoorbeeld. Ook fluweel geeft de avond meteen wat meer glans én comfort. Wil jij op-en-top glitterend 2021 verwelkomen? Dan is deze rok met pailletten echt iets voor jou! Ook deze gouden blouse is een absolute winner wat gezellige en glamoureuze partylooks betreft. 3… 2… 1… Happy New Year!

Geniet ook de rest van de kerstvakantie van ultiem comfort met ons cosy homewear!