Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Twinset

Italiaans modelabel

Twinset, het Italiaans modelabel, staat bekend voor uitstekende kwaliteit en luxestoffen. Doe mee van 18/11 tot 30/11 met de Twinset-winactie.

 

Fried'l Deleye, onze aankoopster voor Dames Premium kiest voor het Italiaanse modelabel Twinset,
omdat de collecties uniek zijn, met oog voor detail en kwaliteit.

Over Twinset

Twinset is een Italiaans modelabel dat in 1990 werd opgericht door Simona Barbieri en haar man. Elk stuk is uniek en ontworpen met oog voor detail in vrolijke kleuren. De ontwerpen zijn van uitstekende kwaliteit en er wordt enkel gebruik gemaakt van luxestoffen. 

Collecties

Elk seizoen opnieuw ontwerpt Twinset modieuze damesmode. De collecties zijn jong en fris. Het merk zet zich in om de vrouwelijke kant in iedere vrouw te benadrukken. De naam zelf geeft al een hint: een woordspeling met het bekende, klassieke en mooie tweedelige damespak. 

Simona Barbieri

Simona Barbieri en haar man richtte begin jaren 90 het modelabel Twinset op. Het modelabel overtuigt met vrouwelijke silhouetten, fijne materialen en een opvallende kleurkeuze. Simona Barbieri haar uitgesproken voorliefde voor romantiek komt in haar label terug. Twinset viert unieke persoonlijkheden en verschillen. 

Shop nu

Twinset